Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Saturn Ion

Det er viktig å holde radiator i din Saturn Ion i god form, som en ødelagt radiator kan forårsake overoppheting og ødelegge motoren. Hvis du har noen mekaniske ferdigheter, kan du spare penger ved å bytte ut radiatoren selv. Selv om prosessen er i utgangspunktet den samme for alle modell år, her er hvordan å erstatte radiator i den populære 2003 Saturn Ion. Du trenger
lukket beholder
Replacement radiator
Motorkjølevæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Ta ut batteriet fra Saturn Ion. Finn ut kontakten på undersiden av radiatoren og tøm kjølevæske inn i en forseglet beholder. Løsne boltene som holder servostyring reservoaret til fan liksvøpet og vippe reservoaret mot baksiden av kjøretøyet.
2

Koble fra de elektriske kontaktene på kjølevifte og skyv kontaktene fra holderen. Fjern viften elektriske ledningsnettet fra viften liksvøpet tungene.
3

Ta av kjøligere linje på øvre transaksel på radiatoren slutten tank og løsne tanken holderen på fronten. Cap kjøligere linjen sikkert for å unngå forurensning eller tap av væske.
4

Fjern klemmene som fester øvre radiator slangen, og koble fra slangen. Løsne boltene som holder viften liksvøpet, og ta av viften liksvøpet.
5

Koble ledningsnettet og fjern slangeklemmen på nedre radiator. hekte av slangen og den nedre transaxle kjøligere linje fra radiator og lue slutten av linjen for å hindre forurensning.
6

Hekt ledningsnettet klipp på radiatoren øvre festebraketten, fjerner braketten, gummi mounts, og kjølevæsken luft slangeklemme. Koble fra slangen og boltene som holder kondensatoren blokk til radiator tank. Fjern kondensatoren forsamlingen fra radiatoren og løft radiatoren fra bilen.
7

Installer ny radiator, og installere og koble til alle motorkomponenter i motsatt rekkefølge de ble fjernet, sikring av alle muttere, bolter og klipp sikkert. Fylle radiator med en blanding av halvparten av motorens kjølevæske og halv destillert vann. Start motoren og la den gå til den er varmet opp, sjekk flytende linjer og legge til flere, hvis det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69199.html

Previous:
Next:

kjølesystemer