Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Chevy Impala

For å holde Chevy Impala kjølesystem i forsvarlig stand, bør du sjekke for kjølesystem lekkasjer på en jevnlig basis. En enkel måte å observere advarselen tegn på en lekkasje er å overvåke området der du parkere for kjølevæske. Dette er et sikkert tegn på at du har et kjølesystem lekkasje. Sjekker for lekkasjer er enkel nok til at de fleste hvem som helst kan gjøre det. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Chevy Impala og sjekk alle slanger for eventuelle lekkasjer. Disse slangene er spesielt utsatt for lekkasje på grunn av deres gummikomposisjonen. Hvis du observerer noen svulmende, sprekker eller splitting av noen av disse slangene dette kan være opprinnelsen til kjølesystemet lekkasjen.
2

Sjekk vannpumpen foran på motoren og akselen segl som er mellom vannpumpe og motor. Se etter noe etsende utflod, noe som fører til misfarging og flekker i nærheten av vannpumpen.
3

Bruk en lommelykt for å sjekke hver synlige området av radiator. Radiatoren kan utvikle lekkasjer fra slangene på grunn av bil vibrasjon. Kontroller at både øvre og nedre radiator slanger koble sikkert til radiatoren. Det kan også være lekkasje på undersiden av radiatoren fra stein og grus skade.
4

Vri radiatorlokket en full sving og skritt tilbake fra Chevy Impala. Pass på at ovnen er kjølig å ta på før du åpner lokket. Deretter fjern radiatorlokket og legge friske kjølevæske til radiatoren.
5

Slå på tenningen av Chevy Impala og la den kjøre med varmeapparatet på høy i ca 15 minutter. Slå av tenningen og sjekk auto deler fra de foregående trinnene en gang til. Hvis du fremdeles ikke finner lekkasjen, så kan det være interne. I dette tilfellet bør du ta Impala til et kjølesystem spesialist for en total innvendig inspeksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69159.html

Previous:
Next:

kjølesystemer