Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for kjølesystemet Lekkasjer i en VW Passat

Kjølesystem lekkasjer, hvis venstre ukontrollert, kan føre til alvorlig skade på motoren din VW Passat. Det er derfor det er viktig å jevnlig se etter noen synlig lekkasje og for å overvåke motorens kjølevann nivå, selv om det ikke er noen ytre tegn på lekkasje. Denne prosedyren er enkel, tar bare noen få minutter og kan spare deg for penger i bilmekanikere kostnader. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Beveg VW Passat fra sin normale parkeringsplass og sjekke området under motoren. Fordi kjølevæske er en levende farge, vanligvis grønn eller oransje, bør eventuell lekkasje være lett å se på bakken. Men bare fordi det ikke er noen tegn til lekkasje fra undersiden av VW Passat, betyr ikke at det er ingenting å bekymre seg for. Det kan være lekkasje som bare ikke gjøre det til bakken.
2

Park VW Passat og åpne panseret. Inspisere alle slangene som kobler radiator til motoren og motoren til varmeapparatet kjernen nærmeste frontruten i VW Passat. Se etter noe svulmende, sprekker eller splitting, og du bør være i stand til å se lekker kjølevæske eller i det minste tegn til det, hvis slangene er årsaken. Men det er tider når en pinhole eller klype lekke bare overflaten når slangene er varme.
3

Undersøk vannpumpe og akseltetning. Vannpumpen er bak motoren og viften er festet til motoren ved hjelp av akselpakningen. Hvis du merker noen misfarging eller korrosjon på dette området, er dette et sikkert tegn på et kjølesystem lekkasje. Hvis det er vannpumpen, så mest sannsynlig at du trenger å erstatte det.
4

Sjekk alle synlige områder av radiator med en lommelykt for tegn på lekkasje. Igjen, disse skiltene er misfarging, korrosjon eller synlig lekker væske. Inspisere undersiden av radiator nøye fordi steiner og andre veien rusk kan skade radiator under normal drift.
5

Vri radiatorlokket en full sving og gå tilbake i et minutt. Deretter fjern radiatorlokket helt. Vær veldig forsiktig når du gjør dette, da det indre trykket kan føre til en kjølevæske utbruddet, som kan alvorlig brenne noen i området.
6

Legg mer kjølevæske til radiatoren før det er innenfor en tomme fra overfylte. Start deretter VW Passat med varmeapparatet satt til høy. La bilen til å kjøre på denne måten i ca 15 minutter.
7

Slå av motoren og sjekk alle de tidligere nevnte auto deler for en mulig lekkasje. Dersom kjølevæske nivået fortsetter å synke med ingen synlige tegn til lekkasje, så problemet kan være intern. I dette tilfellet, tar VW Passat til kjølesystemet spesialist for videre diagnostisk testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69162.html

Previous:
Next:

kjølesystemer