Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte Rustne frostplugger

Har du en kjølevæske lekkasje på motorblokk? Mest sannsynlig er det en lekk rustet fryse plugg. Du trenger
New fryse plug
dremmel Tool
Flat skrujern
Hammer
nebbtang
Socket
Vis mer Instruksjoner

1.

Du må finne fryse plugg som lekker. Sett bilen på jack stands eller heis. Tilsett vann (ikke frostvæske) og samtidig legge under bilen, se etter hvor dryppende kommer fra. Frostplugger er små ~ 1,5 "parabolen som plugger på undersiden av motoren, og topplokk.
2

Når du finner noe som plug lekker, tømme kjølevann system. Dette gjør det mye enklere og renere å fikse pluggen. Vent til pluggen ikke drypper lenger.
3

Få dremmel verktøy, og sette en cutoff litt på det. du trenger å skjære over kanten (sidevegg av pluggen). Du vil være i stand til å føle når du skjærer gjennom det, ikke kutte blokken.
4

Etter at du har kuttet en linje gjennom fryse plugg, ta den flate skrujern, og sted spissen i cut du har gjort. Vinkle skrutrekker så spissen er mot kontakten, og ikke blokken. Trykk skrutrekkeren med hammeren, og det bør begynne å rotere fryse plugg. fortsetter du å banke til du får fryse plug sidelengs i blokken.
5

Ta tak i støpselet med tang og trekk den ut. det bør komme rett ut nå.
6

For å sette den nye plug in, line den opp med hullet, og ved hjelp av en stikkontakt som passer akkurat inne i pluggen, bruker hammer og bank på plass. Sørg for å trykke den inn rett.
7

Når fryse kontakten er i, fylle på kjølevæske systemet med vann, og starte bilen. La den varmes opp og se etter lekkasjer. Hvis det ikke finnes noen, drenere vann, og fyll på med anti-freeze/water mix. Hvis det er fortsatt en lekkasje finne ut hvor det er, og gjenta disse trinnene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69140.html

Previous:
Next:

kjølesystemer