Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan ta ut en radiator i en Chevy S10

Radiatoren på en S-10 pickup lastebil gjør mye arbeid og er i en sårbar posisjon på foran lastebilen. Når radiatoren blir skadet eller blir gamle og korroderte, stopper det til slutt jobbe. Reparasjonen er å erstatte radiator helt med en ny modell eller reparere den gamle, men først må du fjerne den gamle. I dette tilfellet er prosjektet kjøretøyet en 2002 Chevrolet S-10, men prosessen er lignende for andre år med S-10 i tillegg. Du trenger
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Flathead skrutrekker
Slangeklemme tang
linje skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner

en

La lastebil avkjøles i flere timer før arbeider på lastebilen. Deretter åpner panseret og fjern radiatorlokket. Plasser renne pannen under radiatoren og åpne petcock. La kjølevæsken renne fra motoren.
2

Løsne den nedre radiator slangen fra radiatoren ved hjelp av slangeklemme tang av en vanlig skrutrekker, avhengig av hvilken stil av slangeklemme som er installert på slangen. Trekk slangen ut av radiatoren og la innholdet utslipp i avløpet pannen.
3

skru fra hverandre fan liksvøpet fra kjernen støtte med 3/8-inch skralle og socket, og de øvre og nedre partier av motorkappen fra motorrommet. Fjern slangeklemme på den øvre radiator slangen ved hjelp av slangeklemme tang av en vanlig skrutrekker, avhengig av hvilken stil av slangeklemme som er installert på slangen. Trekk slangen ut av radiatoren og tøm det i avløpet pannen.
4

Koble oljekjøler linjene fra siden av radiatoren med en linje skiftenøkkel. Dersom kjøretøyet har automatgir, fjern overføring kjøligere linje med en linje skiftenøkkel i tillegg. Deretter løfter radiatoren ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69520.html

Previous:
Next:

kjølesystemer