Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik feilsøker kjølesystemet i en VW Passat

Identifisere problemer i kjølesystemet ved å forstå hvordan det fungerer. Enkelt sagt, kjølevæske plukker opp varmen når det går gjennom motoren og frigjør varme i radiator. Kjøling enheter fungerer ved å sirkulere frostvæske, som inneholder det eller kontrollere temperaturen. Feilsøke kjølesystemet i en VW Passat ved å inspisere kjølesystem enheter. Slå deg sammen med en mekaniker for disse trinnene som er knyttet til de fleste modell år. Instruksjoner
en

Se om din vannpumpe lekker. Vannpumpen presser kjølevann gjennom motoren, radiator og varmeapparat kjerne. En svak kjølevæske lukt eller flekker av den under Passat når parkert kort indikerer en utslitt vannpumpe.
2

Søk etter sprekker, kollapset, lekker eller tørre slangene. Inspisere øvre og nedre radiator slanger, varmeapparat og bypass slanger og manifold kjølevæske slanger. Dine øvre slanger måle ca 2 inches bredt og bære kjølevann mellom radiator og motor. Skadede slanger føre til problemer i kjølesystemet.
3

Kontroller frostvæsken beløp. Overoppheting og andre kjøling problemer kan skyldes lavt kjølevæske nivå. I dette tilfellet må forlenget levetid frostvæske i kjølevæske reservoaret. Bruk en merke anbefalt for 5 år eller 150.000 miles. Dette gjelder fire-sylindrede og seks-sylindrede motorer.
4

Drain og skyll kjølesystemet til å finne problemer. Kast kjølevæske ordentlig fordi den søte lukten og lyse frostvæske farge er attraktiv for dyr og små barn. Inntak av giftig væske kan være dødelig.
5

Inspiser radiator cap for tegn på slitasje. For eksempel kan en skadet cap erodere. Spør en mekaniker til å bruke en spenning tester eller en adapter for å inspisere lokket press rating og funksjon. Erstatte en defekt cap med en gang.
6

Vask og forsiktig skrubbe foran radiatoren din. Når du kjører, smuss, steiner, løv og annet rusk suge inn ventilene på radiatoren som resulterer i overoppheting. Rengjør den med såpevann, en myk nylon børste, og en hageslange å skylle.
7

Undersøk termostat for å stikke. Pinpoint en stikker termostat med konstant lav temperatur avlesninger eller topper mellom høy og normal temperatur. Termostat, den fjærbelastede ventilen som reagerer på kjølevæske temperaturer, er vanligvis plassert inne i huset på motoren siden av den øvre radiator slangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69242.html

Previous:
Next:

kjølesystemer