Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en termostat på en 1997 Chevy Malibu

The 1997 Chevy Malibu kan være et stort avvik fra det høye hestekrefter 1970 Malibu men rutinemessig vedlikehold som skal utføres på den nyere Malibu er det samme som sin 1970 motstykke. Kjølesystemet må opprettholdes riktig som betyr rutinemessig inspeksjon og utskifting av motoren termostat. Hvis termostaten svikter det kan føre til kostbare skader på motoren, noe som kan koste langt mer enn å erstatte noen få dollar del. Du trenger
1997 Chevy Malibu termostat
RTV pakning maker
skrutrekker
Wrench
Barberblad
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner

1

Fjern Malibu øverste radiator slangen fra termostaten dekselet ved å fjerne klemmen som holder det på plass. Dette gjøres ved spratt klemmen sin holderklemmen med en flat skrutrekker. Når holderklemmen er blitt fjernet, kan slangen trekkes av dekselet til termostaten og deretter skjøvet ut til siden. Legg et håndkle inn i radiator slangen for å hindre enhver frostvæske lekker ut av slangen.
2

Fjern skruene som holder dekselet til termostaten på Malibu motor med en 10mm fastnøkkel. På grunn av den konstante oppvarming og avkjøling av boltene kan de være vanskelige å fjerne. Forsiktighet bør utvises for ikke å strippe eller bryte hodet på bolter av. Når boltene er fjernet, kan dekselet løftes ut av motoren.
3

Trekk termostaten ut av motoren og plugg hullet med et håndkle. Skrap den gamle pakningen av med et barberblad. Et barberblad vil skjære nær metallflaten og fjerne alt av det gamle materiale. Sjekk bunnen av termostaten og fjern eventuelle pakningsrester fra det også.
4

Place RTV silikon på den flate overflaten rundt hullet for termostaten. Det vil fungere som en pakning. Gi RTV 15 minutter å stive opp før du fortsetter.
5

Fjern håndkle fra hullet termostat var inn og erstatte den med en ny termostat. Termostaten må være korrekt orientert. Den er merket for å betegne toppen. toppen av termostat bør stikke ut av motoren.
6

Place termostatdekselet tilbake på motoren og skru den ned med de gamle boltene. Ikke stram skruene som dette kan knekke mykt metall dekselet er laget av. Hvis dette skjer, bør en ny dekning oppnås.
7

Trekk håndkleet ut av radiator slangen og fest den til termostaten dekselet. Stram slangen til lokket med klemmen som opprinnelig ble brukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69452.html

Previous:
Next:

kjølesystemer