Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan reparere en sprekk i en radiator

Mange radiatorer blir laget av plast på grunn av det høye smeltepunkt av materialet. Ved hjelp av nylon blandet med glassfibre, plast radiatorer er mindre kostbart å lage og mer holdbar enn de gamle stål-radiatorer. Noen ganger kan de plast radiatorer utvikle en sprekk i kroppen på grunn av værforhold eller bruk. Du kan reparere sprekker i ca to-tre timer i stedet for å måtte bytte hele radiatoren. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Fastnøkkel
plast sveiser
Varmepistol
Nylon sveisetråd
Luftfri plast sveiser
Kjølevæske
Show Mer Instruksjoner
en

Finn sprekk i plasten radiator og ta av lokket på toppen av radiatoren.
2

Finn tappepluggen i bunnen av radiatoren tank, og plassere en renne pannen på bakken under pluggen.
3

Åpne tappepluggen med en fastnøkkel og la kjølevæsken renne i avløpet pannen.

4

Brenn en V-fuge langs sprekk i radiatoren ved hjelp av tuppen av en plast sveiser for å gi et bedre underlag for å reparere radiator sprekk.
5

Forvarm plast rundt sprekk i radiatoren ved hjelp av en varmepistol på overflaten inntil plasten tar på et glossy utseende, og la plast sitte i et minutt eller to.
6

Heat sprekk med en varmepistol for ytterligere fem minutter, slik at varmen å suge hele veien gjennom radiatoren nær sprekk.
7

Legg en nylon sveise stang på slutten av sprekken som du skal reparere, og bruke en lufttomme plast sveiser oppvarme denne stang og smelting av sveisetråd omtrent en tomme samtidig. Legg en søm inni sprekken og arbeide sømmen inn i sprekken med den smeltende stang.
8

Gjenta trinn 7, gjør en tynn søm av nylon på toppen av den siste sømmen til sprekk i radiatoren er lukket og V-fuge er fylt.
9

Glatt ut sveisen slik at den er i flukt med ansiktet til radiatoren ved hjelp av plast sveiser å varme opp plasten og spre den ut.

10

La radiatoren satt for et par timer for å stivne sveisen og deretter lukke avløp ventil i bunnen av tanken med en fastnøkkel og fylle radiatoren med kjølevæske.

11

Sett hetten tilbake på radiatoren og skru av lokket på kjelen fra under bilen, tar drenert kjølevæske til din lokale gjenvinningsstasjon eller auto deler butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69399.html

Previous:
Next:

kjølesystemer