Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner en Core Heater i en Dodge Pickup

den varme kjernen fungerer som en miniatyr radiator i din Dodge pickup lastebil. Hvis varmeapparatet lekker kjølevæske inn i planken, vil du sannsynligvis trenger å erstatte kjernen. Fjerne kjernen i en Dodge lastebil kan være enda vanskeligere enn med de fleste andre biler, som du trenger for å fjerne hele varmeapparatet /klimaanlegget enhet etter fjerning av instrumentpanelet. Dette er en veldig vanskelig prosess som ikke anbefales for de fleste amatører. Du trenger
Clean containerWrenchScrewdriver
Vis Har mer Instruksjoner
en

air condition systemet slippes hos en forhandler serviceavdeling eller auto AC verksted. Tøm kjølesystemet ved å fjerne pluggene under radiatoren og deretter motorblokken, drenering av kjølevæske i en ren beholder. Koble den negative batterikabelen.
2

koble varmeapparatet slangene på motorrommet på høgresida i brannmuren ved å skyve klemmer bort, så plugg eller tape stenge alle åpninger. Koble akkumulator og kjølerør til AC akkumulator og monteringsbrakett, deretter ta av akkumulator og festebraketten fra brannmuren.
3

Fjern instrumentpanelet fra inne i lastebilen. Med forhjulene slått frem og rattstammen låst, fjerne all trim og spark-paneler langs dørkarmer. Senk rattstammen og ta av deksler og instrumentpanelet, hanskerom, koppholdere, alle elektriske kontakter og panel festene. Løft panelet ut gjennom inngangsdøren.
4

Fjern Powertrain Control Module fra motoren. Nøye koble 03:57 elektriske kontaktene på modulen, og deretter fjerne modulen festeboltene.
5

Koble de to mutterne på boltene montering av varmeapparatet i motorrommet. Koble fra den elektriske kontakten til viftemotor motstand fra det indre av lastebil sammen med kontakten og vakuum slangene fra varmeapparatet. Fjern montering nøtter og bolt til enheten fra innsiden, og fjern varmeapparatet.
6

Fjern de to festeskruene på varmeren kjernen, som ligger på toppen av de to linjene på kjernen som danner en trekant. Knip utløsetappene på de øvre hjørnene av varmeren kjernen og løft kjernen fra huset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69308.html

Previous:
Next:

kjølesystemer