Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvor å Feilfri en Auto Radiator

Over tid vil skitt, rusk og andre partikler komme inn radiator og tette sin evne til å kjøle motoren. Hvis bilen din opplever problemer med oppvarming, og du vet det ikke er fra lav kjølevæske, må radiator sannsynlig å bli renset eller "spyles". Mens du kan rengjøre en radiator ved å fjerne den og kjører hageslange vann gjennom det, kan en enklere metode være å bruke en løsning ment å skylle ut systemet. Sjekk med mekaniker som til hvilken løsning som kan fungere best for din bil, som ikke alle av dem fungerer godt. Du trenger
Wrench /Phillips screwdriverCloth ragRadiator flush solutionEngine coolantFunnelDrain pan /container for kjølevæske eller olje
Vis flere instruksjoner
en

drenere kjølevæske fra kjøretøyet. Plasser en ren beholder under tappepluggen for radiatoren og ta ut pluggen. Når kjølevæsken tappes fra radiatoren, flytte til kjølevæsken bunnpluggen for motorblokk og fjerne de gjenværende kjølevann fra dette målet.
2

Hell radiator flush løsningen inn i radiatoren. Med dreneringspluggene sydd på igjen under bilen, åpner radiatorlokket på toppen for å helle løsningen. Fyll radiatoren resten av veien med vann etter å helle i all oppløsningen og sett på lokket.
3

Start bilmotor, vente til den når normal temperatur og slå ovnen videre til det maksimale. La bilen og varmeapparatet kjøres i 10 minutter.
4

Vent til motoren kjøles ned (radiatorlokket må være kult å ta på) og tøm rengjøringsmiddel med samme prosedyre som med kjølevæske. Du må kanskje en annen dreneringspannen eller container dersom den med gammel kjølevæske ikke har nok plass.
5

Fyll radiatoren med fersk kjølevæske. Hvis du ikke bruker en ferdigblandet kjølevæske, fylle radiator med en blanding av halve kjølevæske og halvparten vann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69309.html

Previous:
Next:

kjølesystemer