Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner radiatoren i en 2001 Blazer

Motoren på din 2001 Blazer krever et kjølesystem for å fungere ordentlig, og en av de viktigste delene i dette systemet er radiatoren. Over tid kan korrosjon, skade fra støt og ulykker svekke radiatoren evne til å kjøle effektivt. Når dette skjer, er den beste måten å fikse det å fjerne og erstatte radiator,. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Tenger
Flathead skrutrekker
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
linje skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner

en

La motoren avkjøles i minst fem timer før arbeider på kjølesystemet - ellers kan du brenne deg. Deretter plasserer et avløp pan under radiatoren, åpne petcock på bunnen av radiatoren, og la kjølevæsken renne ned i pannen.
2

unbolt den øvre radiator liksvøpet fra kjernen support ved hjelp av 3/8-inch skralle, forlengelse og socket. Hvis du har aircondition montert på lastebilen, må du flytte en av slangene for å få liksvøpet ut. Pass på at du ikke kobler noen air condition linjer, som de er under press.
3

Koble oljekjøler linjer fra førersiden av radiatoren hvis Blazer er utstyrt slik, ved hjelp av linje skiftenøkkel satt. Deretter bruke tang eller en flat skrutrekker for å fjerne slangeklemmer på øvre og nedre radiator slanger, trekk slangene vekk fra radiatoren. La kjølevæsken renne ned i pannen.
4

Grip radiatoren på sidene og løft den rett opp mot panseret, prøver ikke å vippe det i prosessen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69435.html

Previous:
Next:

kjølesystemer