Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en Ford Focus

Endre en bil termostat er relativt enkelt så lenge diagnosen allerede er gjort og du har funnet ut at problemet er termostaten. Det er mange årsaker til overoppheting i en bil som bør sjekkes før du endrer en termostat. Hvis du har bestemt at termostaten må skiftes, må du bruke følgende fremgangsmåte for å fjerne det, må du bytte pakning mellom termostaten og innspill slangen, og sett på slangen. Du trenger
Safety glassesWork glovesLarge flat-head screwdriverOpen-end boks-end wrenchRatchet og socket sett (valgfritt) Pakning scraperNew termostat flens gasketNew termostat
Vis flere instruksjoner
1 < p> La bilen avkjøles i minst to timer før du prøver denne prosedyren. Kjølevann i systemet er ekstremt varmt og kan forårsake andre-og tredje-graders BURS i sekunder om feil linje åpnes.
2

Etter at motoren er avkjølt, bruke open-end box- fastnøkkel eller skralle og socket satt til å fjerne plast dekke over returledningen av kjølevæske system.
3

Bruk stor flat skrutrekker til å sakte løsne innspill klemme på retur linje. Det bør ikke være noe press på denne linjen, men tenke sikkerhet først. Når festet er løsnet, brukes den til å løsne returledningen fra termostaten utgående flens.
4

Fjern returledningen fra termostaten inngang linje. Fjern de to boltene på hver side av termostathuset flensen. Bruk skiftenøkkel eller skralle og socket sett.
5

Bruk en pakning skrape for å fjerne den gamle pakningen mellom termostathus og termostat flens. Sørg for at alle de gamle pakningen er fjernet, eller den nye vil lekke. Lirk den gamle termostaten løs, og fjern. Sett den nye pakningen på plass, og deretter den nye termostaten. Re-sikre flensforbindelsesskruer med skiftenøkkel eller skralle og socket sett. Plate returslangen tilbake på plass over termostaten. Stram klemmen med skrutrekker din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69249.html

Previous:
Next:

kjølesystemer