Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik Seal en Cracked Radiator

På grunn av de store ytterpunktene som en radiator går gjennom, kan de ofte utvikle sprekker i materialet. Alt fra kjølig væske til ekstremt varmt, utvider radiator materialet ofte og kontrakter. Når kjølevæsken går over normal driftstemperatur på grunn av en skadet del eller hull i slangen, kan overdreven varme gjør radiatoren casing bli sprø og skape en situasjon som kan tillate sprekker eller brudd, særlig rundt hjørnene og sømmer av en radiator . Når dette skjer, det er enkle måter å forsegle sprekker radiator og holde det fungerer som det skal for deg. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Tenger
JB Weld
plast container
Popsicle pinne
Kjølevæske
Stopp lekkasje
Vis mer Instruksjoner

en

Inspiser radiator og finne ut hvor den sprekker eller skade er til radiatoren og hvor stor reparasjon vil være. La radiatoren kjøle seg før du forsøker å tette sprekker og deretter fjerne hetten fra toppen av radiatoren. Finn tappekranen på bunnen av radiatoren og plassere et avløp pan rett under.
2

Åpne tappekranen med et sett med tang og la kjølevæsken helt avløp fra radiatoren. Vær forsiktig så du ikke skader tappekranen når du slår ventilen med tang.
3

Bland litt JB Weld lime sammen i en plastboks med en Popsicle pinne og bruke lim til utsiden av radiatoren over sprekken. Påfør lim liberalt og jevner ut omtrent en tomme utover sprekk. La pastaen nok tid til å tørke.
4

Fyll radiatoren med kjølevæske og legge en flaske med stopp lekkasje til væske. Når radiatoren er full, setter du hetten tilbake på radiatoren.
5

Start motoren på bilen og la den gå i ca 10 minutter.
6

Slå av motoren og sjekke radiator for å bekrefte at sprekkene ikke lenger lekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69298.html

Previous:
Next:

kjølesystemer