Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en Audi A4

Termostaten i din Audi A4 er en liten, men avgjørende, enhet for riktig drift av bilens kjølesystem. Ligger mellom radiator og motor, den moderate flyten av kjølevæske inn i motoren ved å slippe den når motoren trenger det mest. Termostaten er konstruert for å åpne ventilen når temperaturen på motoren når ca 200 grader F. Dens formål er å holde motoren i gang ved en jevn temperatur, slik at din Audi A4 til å operere på topp ytelse. Du trenger:
Bil ramper
4-by-4 tommers tre blokk
Metric pipenøkkel satt
Socket forlengelse
Tenger
Drensvannsoppsamler
Empty plastbeholder
Black markør
Towel
Emery klut
pakning segl
Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av din Audi A4 ved å kjøre opp på et sett av bil ramper og plassere bilen i park.
2

Plasser en 4-by-4 tommers tre blokk bak en av bakhjulene for å holde bilen triller bakover.

3

Bruk en pipenøkkel til å fjerne pannen som dekker bunnen av motoren.
4

Finn rød plast cap som var bak pannen som du nettopp fjernet. Denne røde hetten er din radiator bunnpluggen. Fjern radiatorlokket fra toppen av radiatoren og deretter plassere et avløp fat under den røde pluggen og slå den med en tang slik at kjølevæsken renne helt fra radiatoren. Når kjølevæsken er helt tom, slår tappepluggen å stenge den av. Vær forsiktig når du bruker tangen på tappepluggen at du ikke knipse pluggen av.
5

Slide under bilen og finne termostathuset som sitter like over bunnpannen bunnpluggen. Hell tappet kjølevæske fra dreneringspannen inn en tom plast container og etiketten beholderen slik at du ikke bruker det utvist kjølevæske. Sett den tomme renne pannen under termostathuset før du forsøker å fjerne huset slik at kjølevann fra motoren til å renne inn i den.
6

Fjern de 10 mm bolter som holder termostathuset på motorblokk med en beregning pipenøkkel. Ikke legg rett under termostathuset som kjølevæske fra motoren vil begynne å renne så snart du løsne boltene på huset. Hold et håndkle eller en klut med å rydde opp eventuelt spill kjølevæske.
7

Fjern termostathuset fra motoren og løft den gamle termostaten ut av huset. Bruk et stykke Emery klut til å rengjøre ansiktet av termostathuset og motorblokken hvor huset er montert fra eventuelle gjenværende pakningsrester eller rusk.
8

Spre et lag med pakning tetning rundt ansiktet av termostathuset sted og den nye termostaten på huset, med termostat fjæren som vender ut fra huset. Plasser huset tilbake på motorblokken og fest den til blokken med boltene.
9

Sett pannen på ligger rett over bunnen av motoren din Audi A4 og deretter fylle på radiator med kjølevæske og sette radiatorlokket tilbake på radiatoren. Fjern tre blokk fra baksiden dekk på bilen. Slå av motoren på og kjøre Audi A4 ut av bilen ramper. La motoren gå på tomgang i noen minutter for å bekrefte at termostaten fungerer som den skal, og deretter slå av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69297.html

Previous:
Next:

kjølesystemer