Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat i en 1966 Mustang

The 1966 Ford Mustang har poppet-type termostat mellom radiator og motorblokken. Hvis motoren blir overopphetet eller tar en uvanlig lang tid å varme opp, kan termostaten være årsaken til problemet. Heldigvis er Mustang termostat lett tilgjengelige, da det er på forsiden av den innsugningsmanifolden. Utskifting termostater er lett tilgjengelig, og hele prosessen med å skifte kan vanligvis utføres på under en time. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Termostathus pakning
Vanntett sealer
Frostvæske
Vann
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta radiatoren fra toppen av radiatoren, og deretter delvis tømme radiator ved å fjerne bolten på bunnen av radiatoren med en skrunøkkel. Radiatoren trenger bare tappes til det nivå innenfor radiatoren faller under det punkt hvor den øvre radiator slangen festes til radiatoren. Observer væskenivået gjennom radiator cap åpningen og skru bolten tilbake i radiatoren når væsken synker under den øvre radiator slangen.
2

Løsne klemmen som holder den øvre radiator slangen mot termostathuset med en skrutrekker, og fjern slangen.
3

Angre og fjerne boltene som fester termostathus til forsiden av inntak manifold med en skiftenøkkel, og trekk huset ut av manifold.
4

Trekk termostaten ut av inntak manifold.
5

Sett inn det nye termostaten inn i inntaket manifold. Den store fjæren på den ene siden av termostaten må vende motoren.
6

Fjern den gamle pakningen fra termostathuset, deretter påføres en ny pakning med vanntett fugemasse og posisjon pakningen på boliger.
7

Plasser termostathus mot inntak manifold og installere sine to bolter med en skiftenøkkel.
8

Skyv radiator slangen på termostathuset og stram klemmen med en skrutrekker.
9

Hell en 50/50 blanding av nytt frostvæske og vann i radiatoren gjennom radiator cap åpningen til radiatoren er full, deretter installere radiator cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69422.html

Previous:
Next:

kjølesystemer