Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat i en 1996 Ford Explorer

En bilens radiator termostat er en mekanisk enhet som kontrollerer strømmen av kjølevæske mellom motor og radiator ved åpningen når kjølevæsken når en viss temperatur, slik at kjølevæsken å strømme inn i radiator. Hvis termostaten på 1996 Ford Explorer går dårlig, kan motoren overopphetes og potensielt mislykkes. Skifte termostat er ikke veldig vanskelig, men det krever noen forholdsregler før du gjør det. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
Flat-skrutrekker
3/8-inch skralle og socket
pakning skrape
Vann erstatning sealer
Replacement termostat og pakning
50 -50 ferdig fortynnet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

La bilen avkjøles i fem til seks timer, eller over natten, før arbeidet med kjølesystemet. Plasser en renne pannen under radiatoren og åpne petcock på undersiden av radiatoren for å tillate at kjølevæsken til å renne ut. Når radiatoren er tappet, stramme petcock.
2

Koble varmeren slangen fører til termostathuset med en flat skrutrekker. Deretter unbolt termostathuset fra motoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Med termostathuset ut av veien, ta av termostaten.
3

skrape av den gamle pakningen fra motorblokken ved hjelp av en pakning skrape. Da gjelder erstatning pakning til motorblokken, ved hjelp av et tynt lag av vannavstøtende sealer på begge sider av pakningen.
4

Plasser termostaten på motorblokken med våren siden mot motoren blokk, og deretter setter huset til motoren withe husboltene, ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Installere varmeapparat retur linje ved hjelp av flat skrutrekker.
5

Åpne radiatorlokket og fyll radiator med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Deretter kjør motoren i 10 til 15 minutter med varmeren kontrollene på høy posisjon. La motoren avkjøles i to timer, deretter topp av radiatoren med kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69456.html

Previous:
Next:

kjølesystemer