Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat på en 4,0 Jeep Engine

Jeep 4,0 liters sekssylindret motor er trolig en av de beste anerkjente Jeep kraftverk noensinne har brukt. Den ble brukt i mange forskjellige modeller, fra Wranglers til Grand Cherokee. Utformingen har ikke endret seg siden 1988 da 4,0 liter ble drivstoff injiseres. Termostaten er lett å endre og ligger rett foran på topplokket. Termostaten for 4,0 liters motoren er satt til å åpne på 195 grader og en erstatning er tilgjengelig til enhver auto deler butikken. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Metric Wrench satt
Metric socket sett
Screw driver
Sparkel
Vis flere instruksjoner
1

Fjern radiatorlokket fra din Jeep radiator. Pass på at motoren er kald før du begynner.
2

Plasser renne pannen under radiatoren. Du vil finne en belastning petcock på bunnen passasjersiden av radiatoren. Åpne den og tømme radiator til kjølevæskenivået synker under den øverste radiator slangen.
3

Finn klemmen på den øvre radiator slangen på motoren enden, der det er festet til termostaten boliger. Løsne klemmen og fjerne slangen fra huset.
4

Finn og fjern de to skruene på hver side av huset ved hjelp av en skiftenøkkel eller socket og skralle. Boligene kan komme av når boltene er ute, men ofte må du trykke på den med en gummihammer fordi pakningen vil føre til at det å feste.
5

Fjern bolig og termostaten fra topplokk . Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester fra huset og topplokk med sparkel.
6

Installer den nye termostaten og pakningen, og pass på at termostaten er orientert på samme måte den gamle kom ut. Hvis termostaten er i bakover, vil det ikke fungere skikkelig, og motoren vil overopphetes.
7

Stram skruene på huset ved hjelp av en skiftenøkkel eller socket og skralle. Boltene skal være stramt, ikke for å stramme dem så hardt at du bryter ørene utenfor huset.
8

Sett den øvre radiator slangen og stram klemmen med en skrutrekker. Skift kjølevæsken i radiatoren og installere cap. Prøvekjør motoren for å bekrefte det fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69376.html

Previous:
Next:

kjølesystemer