Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre en Jeep Liberty Radiator

Endring av radiator i din Jeep Liberty krever bare noen få verktøy. Radiatoren er hjertet av Jeep kjølesystem og sitter foran motoren. Du må tømme radiator før du fjerner den, men hvis du bruker en ren pan å fange kjølevæske, kan du bruke den så lenge den ikke inneholder noe rusk eller rust. Du trenger
Drensvannsoppsamler eller bøtte
Slangeklemme fjerning tang
metriske skiftenøkler
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet og sett det til side. Plasser den der det ikke vil ta kontakt med batteriet.
2

Tapp av kjølevæsken fra radiatoren. Det er en renne i bunnen av radiatoren. Åpne den og tømme kjølevann inn i en bøtte eller renne pannen.
3

Fjern foran grillen fra Liberty din, ved hjelp av en skrutrekker for å fjerne skruene. Du må fjerne elektrisk vifte også, før du fjerner radiatoren.
4

Bruk en fastnøkkel til å fjerne kjøling linjer som går fra servostyring til den kjøligere i radiatoren. Ikke bøy linjene eller krympe dem, da dette kan skade dem.
5

Fjern festeboltene fra toppen av radiatoren og sett dem til side. Du trenger dem for å installere den nye radiatoren.
6

Fjern øvre og nedre radiator slanger med et par slangeklemme tang. Skyv radiator opp og ut av Jeep.
7

Installer ny radiator ved å skyve den på plass og samkjøre pinnene på bunnen av radiator med maljer i korset medlem. Skyv radiator ned til den er helt på plass i festene.
8

Fest øvre og nedre radiator slanger til radiatoren og installere de originale slangeklemmer hvis de er i god stand. Hvis de opprinnelige klemmer ble skadet når du fjernet dem, og deretter erstatte dem med nye. Erstatning klemmer kan kjøpes fra alle Jeep deler avdelingen.
9

Koble servostyring kjøligere linjer til radiatoren og stram dem med en skiftenøkkel. Linjene må være stramt nok til å hindre lekkasjer, men ikke over-stramme dem, eller du kan strippe montering.
10

Installer kjølevifte og erstatte grillen på forsiden av Liberty din. Monter bolter for toppen av radiator og stram dem med en skiftenøkkel eller rørtang.
11

Fyll radiatoren med kjølevæske og legg lokket på radiatoren. Test-kjør motoren for å kontrollere at det ikke overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69377.html

Previous:
Next:

kjølesystemer