Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for kjølesystemet Lekkasjer i en Chevy Cobalt

Holde kjølesystem av Chevy Cobalt fri fra alle mulige skader er et must for at bilen skal fungere korrekt. Det er derfor du bør overvåke kjølevæskenivået og sjekke systemet for eventuelle lekkasjer. Sjekker for lekkasjer krever ingen mekaniske ferdigheter, bare kunnskap til å vite hvor og hva du skal se etter. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Chevy Cobalt fra sin tradisjonelle parkeringsplass og sjekke grunnen for noe kjølevæske. Dette er den enkleste måten å sjekke for lekkasjer, fordi den lyse-farget væske, som er oftest oransje eller grønt, vil være svært merkbar på bakken.
2

Sjekk alle belter og slanger som koble til radiator, vannpumpe og varmeapparat kjerne til motoren. Disse belter og slanger er spesielt utsatt for slitasje, noe som kan føre til at kjølesystemet å lekke. Sørg for å skifte ut slitte slanger eller belter, selv om de ikke viser tegn til lekkasje, fordi de vil mest sannsynlig lekkasje i nær fremtid.
3

Inspiser vannpumpe og akseltetning for noen tegn til lekkasje. Hvis det er lekkasje, vil du legge merke til misfarging og muligens korrosjon rundt området. Skifte vannpumpe er den anbefalte løpet av handlingen, hvis det er noen lekkasje.
4

Bruk en lommelykt for å undersøke radiator grundig ved å sjekke under Chevy Cobalt og andre synlige områder. Radiatoren er svært utsatt for lekkasjer som radiatoren er plast tank og aluminium casing kan sprekke og delt.
5

Test trykket av radiatoren ved å legge ny kjølevæske. Deretter ta bilen for en 15-minutters kjøretur med varmeapparatet på høy. Neste, parkere bilen og la den kjøle seg ned.
6

Kontroller kjølevæskenivået for å se om det gikk ned. I så fall kontrollere alle de tidligere nevnte deler. Hvis det ikke er noen synlig lekkasje, kan Chevy Cobalt har en intern lekkasje. Fikse en intern lekkasje er best overlatt til en profesjonell mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69157.html

Previous:
Next:

kjølesystemer