Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner den varme kjernen Lines i en 2.0L '88 Chevy Corsica

den varme kjernen linjer i en 1988 Chevrolet Corsica bruke kjølevæske fra motoren for å varme opp ovnen kjernen montert på interiøret i bilen. Disse slangene er laget av gummi, noe som gjør dem utsatt for skade over tid, slik som sprekker, peeling eller splitting. Når ett av konvektoren slangeledninger pauser vil kjølemiddelet tømme ut av hullet i linjen og potensielt forårsake overoppheting. Fikse problemet krever erstatte varmeapparat slanger, men først må du fjerne de gamle linjene. Du trenger:
Tenger
Flat skrutrekker
Phillips-skrutrekker
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret . Lokalisere varmeapparat slanger på passasjersiden i motorrommet, som kjører inn i brannmuren. Bestem hvilken type slangeklemmer du har fester gummi linjene til metall tilkoblinger. Se å se om de har en flat skrutrekker tilkobling, en Phillips-tilkobling, eller hvis de krever tang. Når du har bestemt hva du har, kan du bruke dette verktøyet for følgende trinn.
2

Løsne slangeklemmer på varmeapparatet slanger bruker verktøyet du valgte i trinn 1.. Løsne alle slangene og trekke dem tilbake på linjen så det er ingen kraft som holder på linjen annet enn gummien selv.
3

Sett avtappingspannen under bilen. Trekk varmeren slanger ut av brannmur og peke dem i avtappingspannen. Deretter trekker dem ut av motoren og kast de gamle linjene med mindre du har planer om gjenbruk av dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69578.html

Previous:
Next:

kjølesystemer