Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Dodge Intrepid

For å forlenge levetiden til din Dodge Intrepid, regelmessig vedlikehold inspeksjoner er viktig. En enkel måte å sjekke kjølemiddelsjekk er å se under vanlig parkeringsplass for fersk kjølevæske. Du bør følge denne overflatisk undersøkelse med en mer inngående inspeksjon. Instruksjoner
en

Åpne panseret og undersøke slangene som kobler radiator, motor og varmeapparat kjerne på din Dodge Intrepid. Den varme kjernen er bak motoren og nær frontruten. Se etter noe svulmende, sprekker eller splitting på slangene, som kan tyde på en lekkasje. Se også etter eventuelle fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon og selv om en skadet slange ikke lekker, bytt det uansett.
2

Se over vannpumpen og sitter tett for lekkasjer. Søk etter tegn på korrosjon, misfarging eller fersk kjølevæske siving. Vannpumpen er mellom motoren og radiatoren og pakningen tetningen sikrer vannpumpen til blokken ved. Hvis du identifiserer vannpumpen som kilden til lekkasjen, er utskifting sannsynligvis det eneste rette.
3

Bruk en lommelykt for å undersøke radiator for lekkasjer. Se etter tegn på korrosjon, misfarging eller fersk kjølevæske, som er kjølevæske lekkasje indikatorer. Være sikker på å sjekke undersiden og nederste delen av radiatoren for lekkasjer som veien rusk og steiner kan skade disse områdene.
4

La radiatoren kjølig Fjern radiatorlokket og fyll den til innenfor en tomme av overfylte med ny kjølevæske. Aldri åpne en varm eller varm radiator, det kan bryte ut og brenne noen i nærheten. Vri lokket en hel omdreining og gå bort fra radiatoren. Vent ett helt minutt, og deretter fjerne hetten.
5

Slå på motoren på Dodge Intrepid, satt varmesystemet til høy og la den gå i ca 15 minutter. Slå av motoren og kontroller vannpumpe, radiator, sitter tett og slanger for lekkasjer gang mer. Hvis du ikke avdekke noen, ta bilen til et kjølesystem spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69176.html

Previous:
Next:

kjølesystemer