Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner du en radiator fra en 1997 Chevrolet S-10 Truck

De fleste skifte olje og luftfilter i sine lastebil motor på regelmessig basis, men de endrer ikke ut kjølevann med samme frekvens. Når kjølevæsken er neglisjert, det til slutt vil bli så forurenset at det fører til korrosjon på innsiden av radiatoren, råtnende den fra innsiden og ut. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle, forlengelse og socket sett
linje skiftenøkkel satt
Flathead skrutrekker
Tenger
Vis flere instruksjoner

en

La motoren avkjøles i flere timer før arbeidet med kjølesystemet. Plasser et avløp pan under radiatoren og åpne petcock med hånden din, slik at kjølevæsken renne ut av radiatoren.
2

Løsne slangeklemmer på øvre og nedre radiator slanger ved hjelp av tang eller en vanlig skrutrekker, avhengig av hvilken type klemmer lastebil har. Trekk av slangene og peke dem mot renne pannen slik at de kan tømme ut.
3

Fjern overflow slangen på toppen av radiatoren ved hjelp av hendene, deretter løsne a /c Online klipp på radiatoren støtte ved hjelp av hendene.
4

unbolt øvre og nedre fan liksvøpet fra kjernen støtte med 3/8-inch skralle, forlengelse og stikkontakter, deretter løfte dem ut av motorrommet. Bruk linjen skiftenøkkel for å frakoble oljekjøler eller overføring kjøligere linjer knyttet til side av radiatoren.
5

Hold radiator ved sidetankene og løft den rett opp og ut av kjernen støtte, prøver ikke å vippe den mot motoren slik at du ikke søler ekstra væske fra beholderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69439.html

Previous:
Next:

kjølesystemer