Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer en Plastic Radiator Side Tank

Din bilens kjølesystem er en sammensatt gruppe av deler som holde motoren fra overoppheting under bruk. En av de enkleste delene for å reparere er plast tank festet til radiatoren din. Denne tank kalles ekspansjonstanken. Det er på plass for å fange væsker som har oppvarmet og utvidet for store til å være innenfor radiatoren. Å være en plast tank gjør reparasjon av sprekker i overløp reservoaret rask. Du trenger:
Tenger
Phillips skrutrekker
Varmebestandig RTV silikon
Clean, tørre filler
Farlig flytende lagertank
Razor kniv
Vis flere instruksjoner
en

Finn flyten røret som går mellom radiator og reservoar. Bruk tang til å presse klemmen på reservoaret siden av røret. Skyv klemmen opp i røret og slipp den slik at det strammer rundt røret, holder den på plass.
2

tak i flyten tube og trekk det forsiktig bort fra reservoaret for å koble den. Sikre flyt tube med åpningen opp for å hindre tap av kjølevæske.
3

Bruk Phillips skrutrekker for å fjerne skruen som holder reservoar til brannmuren. Sett på skruen for re-installasjon.
4

Løft reservoaret fra sin posisjon. Dumpe noen kjølevæske i reservoaret inn i en farlig væske lagertank for riktig avhending senere. Tørk reservoar fri for rusk og rester.
5

Åpne tube av RTV silikon. Flip hetten og trykk ned punktering verktøyet inn i enden av røret for å punktere membranen inni. Vri om utvidelse tips. Skjær enden av spissen med barberhøvel kniv.
6

Place slutten av RTV tips på slutten av sprekken i reservoaret din. Klem forsiktig på røret og trekk den langs sprekken. Go langsom nok til at RTV fyller hele sprekk. La silikon for å sette opp i 24 timer for å la den herdes før re-installasjon.
7

Plasser reservoaret tilbake på plass og fest den til brannmuren med skruen. Fest flyt røret til reservoaret og bruke tang for å plassere klemmen tilbake på plass. Du er klar til å gå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69289.html

Previous:
Next:

kjølesystemer