Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner radiatoren på en 2001 BMW 3-serie

Kjølesystemet i en 2001 BMW 3-serien blir vedlikeholdt av radiator. Finnene i radiatoren spre varme som er lagret i motorens kjølevæske, og bringer det ned til en rimelig temperatur. Problemet er, kan radiatorene råtne fra innsiden over tid, eller blir skadet av en ulykke. Når det skjer, må radiator byttes eller du risikere overoppheting av motoren. Først skjønt, må du fjerne den gamle radiatoren. Du trenger
Jack
Jack står
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Linje-skiftenøkkel sett
Flat skrutrekker

Vis mer Instruksjoner
en

La motoren avkjøles i flere timer før arbeider på bilen. Pop panseret og åpne radiatorlokket. Løft opp fronten på bilen med jekken og sett den på bukker.
2

Plasser renne pannen under utvidelse tank på siden av radiatoren. Åpne tappekranen i bunnen med hendene og la den tømme kjølevæske i pannen. Fjern sprutbeskyttelse fra undersiden av bilen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Åpne petcock nederst på radiatoren og la kjølevæsken renne ned i pannen.
3

Fjern slangeklemme på øvre og nedre radiator slanger på radiatoren ved hjelp av flat-head skrutrekker. Trekk slangene av radiatoren for hånd og peke dem ned mot avløpet pannen. Fjerne plast nagler holder på den øvre fan liksvøpet bruke flat skrutrekker.
4

Fjern de automatiske overføring kjøligere linjene fra siden av radiatoren med en linje skiftenøkkel hvis du har en automatisk girkasse . Plasser flat skrutrekker under radiator-holding klipp og trekke dem tilbake til pop radiator gratis. Løft radiator opp og ut av motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69566.html

Previous:
Next:

kjølesystemer