Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik reparerer øvre radiatorslange på en 2000 Nissan Altima

Den øvre radiator slangen på 2000 Nissan Altima kan ikke repareres hvis den er skadet. Den eneste reparasjon er en fullstendig utskifting av slangen med en ny. En svikt i slangen vil tillate kjølevæske å lekke fra systemet, forårsaker at motoren går varm. Hvis motoren blir for varmt, kan hodene deformere eller skade på motorblokken kan forekomme. Det er åpenbart billigere og lettere å bytte slange enn å erstatte hele motoren. Hvis du ser noen skade på noen av slangene, endre dem med en gang. Du trenger:
dreneringspannen
Slangeklemme tang
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en ren renne pannen under passasjersiden av radiatoren på bakken . Fjern radiatorlokket fra bilen og sett det til side.
2

Fjern bunnpluggen plassert på bunnen av radiatoren med en skiftenøkkel og tømme kjølevann ned under nivået for den øvre radiator slangen. Når nivået har sunket langt nok til å fjerne slangen uten å søle kjølevæske, installere tappepluggen og skru det fast med en skiftenøkkel.
3

Fjern klemmen på den øvre radiator slangen på radiator med et sett av slangeklemme tang. Trykk sammen de to kategoriene sammen med tang for å løsne klemmen og skyv klemmen i ca tre inches.
4

Finn klemmen på den motsatte enden av slangen, presse tappene sammen med slangeklemme tang og skyv klemmen i ca 3 inches. Trekk slangen av radiatoren og av vannet uttak på den motsatte enden. Fjern klemmene fra slangen og installere dem på den nye slangen.
5

Skyv endene av den nye slangen på vannuttak på motor og radiator tilkoblingen på den andre. Plasser slangeklemmer på slangen ender med slangeklemme tang.
6

Bytt kjølevæske ved å helle den inn i toppen av radiatoren fra avløpet smerte hvis den er ren. Hvis det ikke er det, erstatte den med ny kjølevæske. Start motoren og la den gå til den når normal driftstemperatur deretter legge kjølevæske til systemet er full. Nivået vil slippe når termostaten åpner.
7

Sett på radiatorlokket og slå av motoren. Kontroller for lekkasje på endene av slangen. Kjøre bilen på vanlig måte og sjekker kjølevæskenivået i et par dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69567.html

Previous:
Next:

kjølesystemer