Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en VW Beetle

Det er viktig å holde radiatoren på din VW Beetle i god form, som en ødelagt radiator kan føre til overoppheting og ødelegge bilens motor. Hvis du har noen mekanisk kunnskap, kan du spare penger ved å bytte radiatoren selv. Her er hvordan du bytter radiator i VW Beetle modeller etter 1998. Du trenger
Jack og støttefot Vis
Resealable container
Motorkjølevæske
Destillert vann
Flere Instruksjoner
en

Jekk opp fronten slutten av VW Beetle og satte den trygt på en jack stå.
2

Åpne belastning på bunnen av radiatoren og drenere væske inn i en forseglet beholder. Fjern forhjulene og indre fender liners. Ta av splash pan.
3

Hekt frontlykter og ta dem ut.
4

Fjern bolter og skruer som holder fremre støtfanger og fender, fjern foran klipp. Trekk av fendere og støtfanger dekker.
5

Løsne radiator bolter og fjerne radiatoren forsiktig fra bilen. Erstatte den med en ny radiator og feste fendere, støtfanger dekker, frontlykter, og alle tilhørende komponenter i omvendt rekkefølge. Pass på at elektriske koblinger er riktig tilkoblet.
6

Fyll radiatoren med en blanding av halve kjølevæske og halvparten destillert vann. Start motoren og la den gå i noen minutter med radiatorlokket av. Dette vil tømme luft ut av systemet. Sjekk væskenivået og legge til flere hvis nødvendig, og deretter sette radiatorlokket på en sikker måte.
7

Løft bilen nok til å trekke ut kontakten stativ, senk den og ta ut kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69203.html

Previous:
Next:

kjølesystemer