Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvorfor trenger jeg en Transmission Flush?

Det er ulike meninger om hvorvidt en overføring flush er nødvendig for en bil eller ikke. En flush kan være en effektiv måte å rense ut overførsel av all oppbygging, dersom det gjøres effektivt. Den beste måten å sikre det på er å snakke med en pålitelig mekaniker eller reparatør. Hva er det?

En overføring flush er prosessen med væske blir tvunget gjennom press mot den normale flyten av væske. (Normal flyt er venstre mot høyre, en overføring flush presser den høyre mot venstre.) Denne prosessen er gjennomført ved å koble en maskin som vil tvinge løsemidler bakover. Ved å gjøre dette, vil det søppel som hoper spyles ut gjennom hele prosessen.
Hvorfor det?

Flushing ut overføring av en bil kan bidra til å forlenge motorens levetid. Flush bidrar til å rense ut overføringen. Det klarner overføring av eventuell oppbygging som kan skje. Når buildup oppstår, har motoren jobbe hardere for å presse gjennom den. Rengjøring det fører ut det ikke å måtte jobbe så hardt - slik at det skal vare lenger

Farer
p Det er farer forbundet med å gjøre en. overføring tømme. Motorer har små passasjer som olje eller overføring væske forventes å strømme. Hvis flush er gjort for aggressivt, kan store deler av slam bli tvunget av og presset mot ventilene på bilen, noe som kan føre til at ventilene å bryte eller slammet å sette seg fast i dem.
Transmission Fluid Endre

En annen prosess som er å tømme den gamle girolje. Dette gjøres ved å fjerne en tappeplugg, drenering den gamle væsken, og erstatte den med ny væske. Men denne metode er ikke sikre at oppsamlingen er eliminert fra systemet. En flush sikrer en grundig rensing av systemet og at den gamle væsken er helt fjernet fra systemet.
Meninger

En overføring flush kan koste $ 75 til $ 200 avhengig av type og år av bilen. For å avgjøre om en overføring flush er riktig for deg, snakke med forhandleren du kjøpte bilen fra eller en mekaniker som er troverdig. Det er ulike meninger om overføring flush prosedyrer og om de trengs.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69541.html

Previous:
Next:

kjølesystemer