Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en termostat i en Grand Caravan

Termostaten i en Dodge Grand Caravan er en viktig del av varme-og kjølesystemet, som det regulerer mengden av kjølemiddel kommer til systemet. Hvis Caravan motor tar lang tid å varme opp, er termostaten sannsynlig fast åpen. Hvis motoren er varm, men den øvre radiator slangen ikke, er termostaten fast i lukket stilling. Denne termostat, som er montert til blokken og forbundet til kjøleren med en slange, må skiftes ut hvis det er fast i enhver stilling. Du trenger
Justerbare tang
Soft ansikt hammer
Termostat
Termostat pakning
Vis flere instruksjoner
en

Koble Caravan negative batterikabelen . Tømme kjølevæske i en ren beholder ved å fjerne pluggen fra radiatoren, så i motorblokken tappepluggene. Motoren må være kald før du gjør dette.
2

Finn den øvre radiator slangen og følg den til motoren. Denne slangen skal kobles til termostaten dekslet. Koble fra slangen fra beslaget ved å løsne slangeklemme. Dersom slangen sitter fast, vri den med justerbare tang til å bryte sitt segl.
3

Fjern dekslet fra termostaten ved å fjerne sine fester. Trykk det løs med en soft-ansikt hammer hvis det sitter fast. Forvent litt kjølevæske å søle ut som du ta av dekselet.
4

Trekk ut den gamle termostaten fra motoren. Hvis van har en V6-motor, er en aksje termostat "staket" på plass med små biter av materialet i to steder som du må fjerne. Rengjør anleggsflaten etter fjerning og fjerne alle spor av den gamle pakningen.
5

Installer din nye termostat i nøyaktig samme posisjon som den gamle var i, plassere sin jiggle pin på 12 o ' klokke stilling og dens fjær enden går inn i motoren. Monter en ny pakning på termostaten, orientere den på samme måte som den gamle var.
6

Koble girdekselet, stramme sine bolter til 21 fot pounds. Fest radiator slangen og kontroller at slangeklemme er sikkert stramt.
7

Koble den negative batterikabelen. Refill kjølesystemet gjennom radiatoren filler halsen til nakken er nær overløp, deretter refill reservoarets nivå til mellom "Full Hot" og "Add" merker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69293.html

Previous:
Next:

kjølesystemer