Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat i en 2003 Toyota Matrix

The 2003 Toyota Matrix er en populær sub-kompakte coupe som har bidratt til å gjøre Toyota en top-of-the-line utenlandske bilprodusenten. På grunn av sin popularitet er det flere verkstedhåndbøker tilgjengelig som kan hjelpe deg avkall ta bilen til reparasjon garasje å ha små ting som termostaten korrigert. Hvis du har en grunnleggende kunnskap om reparasjon og noen butikk verktøy du kan fjerne og erstatte den utslitte termostat med en som vil ordentlig regulere at Matrix motor. Du trenger
2003 Toyota Matrix termostat
2003 Toyota Matrix termostat pakning
Wrench
skrutrekker Vis
Håndklær
Flere Instruksjoner
1

Trekk radiator slangen ut av termostathuset ved å slippe radiator slangen holdeklipsen med en skrutrekker og trekk slangen ut av huset. Skubbe et håndkle inn i radiator slangen for å unngå å få radiator væske på motoren.
2

Fjern de to boltene som holder termostathuset på inntak av 2003 Toyota Matrix. Med boltene fjernes, løft termostathuset ut av inntaket.
3

Trekk termostaten ut av inntak og fjern termostaten pakningen. Termostaten pakning kan feste seg til inntaket. Hvis dette skjer må du skrape pakningen av med en skrape. Hvis du trenger å skrape pakning av, kan du unngå å få noe inn i inntaket ved å fylle hullet på innsiden av inntak med en klut.
4

Plasser den nye pakningen på inntaket manifold og deretter sted den nye termostaten inn i inntaket.
5

Place termostathuset tilbake på toppen av termostaten pakningen og skru den tilbake på plass. Hvis boltene strammes det kan knekke bolten orden på huset.
6

Plasser radiator slangen tilbake på termostathuset og fest den med holdeklipsen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69518.html

Previous:
Next:

kjølesystemer