Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Pontiac Grand Prix

Driving Pontiac Grand Prix med en lekk kjølesystem skader bilens motor og resultere i en heftig reparasjon regningen. Du kan ta disse lekkasjene før de blir et alvorlig problem, hvis du vet hva du skal se etter. Kontroll for kjølesystemet lekkasjer er enkel og krever ingen inngående mekanisk kunnskap, kan du følge noen enkle trinn. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Pontiac Grand Prix fra sin normal parkeringsplass og sjekke bakken etter tegn på et kjølesystem lekkasje. Fordi kjølevæske kommer i lyse farger som oransje, rød, grønn og blå, er en lekkasje lett å få øye på.
2

Prop åpne panseret for å sjekke vannpumpen og sitter tett for lekkasjer. Vannpumpen er mellom radiatoren og motoren, bak motoren vifte. Pakningen tetning er det en sikker måte forbinder vannpumpen til blokken ved. Se etter rust, misfarging eller fersk kjølevæske på disse auto deler.
3

Undersøk slangene som kobler radiator til motoren og motoren til varmeapparatet kjernen. Inspisere hver av slangene for svulmende, splitting og cracking. I tillegg kontrollerer hvor hver slange kobles til kjølesystemet, som de kan løsne på grunn av motorens vibrasjoner. Igjen, se etter fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon på slangene.
4

Ta en lommelykt og skanne Pontiac Grand Prix er radiator for lekkasjer. På grunn av konstruksjonen materiale som benyttes til radiatoren, kan det lekke fra hvor som helst, i motsetning til den motor eller varmeapparat kjerne. Pass på å sjekke undersiden av radiatoren som det kunne ha påført skader fra steiner og veien rusk mens du kjører.
5

Fjern radiatorlokket og fyll radiator med fersk kjølevæske før det er innenfor en tomme fra overfylte. Vær sikker på at radiator er kjølig å ta på før du åpner den. Åpning av en radiator når den er varm eller varm kan forårsake et utbrudd og brenne noen i området. Den sikreste måten å fjerne hetten er å vri det en hel omdreining, skritt tilbake, vent noen minutter og fjern deretter hetten helt.
6

Start Pontiac Grand Prix og setter oppvarming til høy . Kjøre den tillater i ca 15 minutter. Deretter slå av motoren og undersøke auto deler fra forrige trinn for lekkasjer. Hvis du fremdeles ikke finner en lekkasje, så er det mest sannsynlig en intern lekkasje, og du bør ta bilen til et kjølesystem spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69158.html

Previous:
Next:

kjølesystemer