Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner vannpumpen på en 98 Saturn

The vannpumpe på en 1998 Saturn beveger kjølevann gjennom motorblokken, som gjør at motoren holdes kjølig riktig. Uten det, vil kjølevæske sitte i motoren og få varme, som til slutt vil føre til en overoppheting. Når det skjer, kan du potensielt skade motoren kan repareres. For å løse problemet, må du fjerne vannpumpe fra motoren og erstatte den med en ny. Dette kan gjøres i omtrent en time. Du trenger
3/8-inch breaker bar
3/8-inch skralle og socket sett
Jack
Jack står
Penetrating olje
flat skrutrekker
Tire jern
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
en

Løft opp fronten av Saturn med den oppjekkbare og sette den ned på bukker. Ta av passasjer-side hjulet med dekk jern og sett den til side. Fjerne plast splash vakt på den indre fender godt med den flat skrutrekker.
2

Pop panseret. Finn strammer på midten av motoren. Drei strammeren med 3/8-inch breaker bar og en stikkontakt og trekk beltet av vannpumpe trinse og motoren. Påfør olje med vannpumpen trinse, deretter fjerne det fra motoren ved bruk av 3/8-inch skralle og socket.
3

skru fra hverandre vannpumpe fra motoren ved bruk av tre /8-tommers skralle og socket. Trekk pumpen og skivene bort fra motoren og ut av fender godt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69597.html

Previous:
Next:

kjølesystemer