Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Lincoln Navigator

For å holde Lincoln Navigator kjører i optimal stand, bør du utføre rutinemessig vedlikehold, som inspiserer den for kjølesystem lekkasjer. Når kjølesystemet funksjonsfeil som skyldes mangel på kjølevann, kan det uopprettelig skade motoren. Ser etter disse lekkasjene krever ingen inngående kjennskap til bilmekanikere. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Lincoln Navigator fra sin vanlige parkeringsplass og undersøke området under for eventuelle tegn på et kjølesystem lekkasje. Fordi de fleste kjølevæske er grønn, oransje, blå eller rød i farge, er det relativt lett å få øye på en lekkasje. Men hvis du ikke finner noe tegn på kjølevæske på bakken, er det fortsatt mulighet for en lekkasje. Motoren varmen kan fordampe lekket kjølevæske før den når bakken.
2

Åpne panseret, får en lommelykt og inspisere radiator for potensielle lekkasjer. Se etter fersk kjølevæske, korrosjon eller misfarging, alle indikatorer på lekker kjølevæske. Sjekk også undersiden av radiator, som det ofte utsettes for skade fra steiner og veien rusk under den ordinære drift.
3

Kontroller slangene som kobler radiator til motoren og motoren til den varme kjernen. Den varme kjernen er bak motoren og opp i nærheten av frontruten. Undersøke slangene for svulmende, sprekker eller splitting. Deretter sjekke hvor hver slange kobles til en del av kjølesystemet, for å sørge for at tilkoblingen har ikke løsnet på grunn av motorens vibrasjoner.
4

Undersøk vannpumpe og sitter tett for noen friske kjølevæske, misfarging eller korrosjon. Vannpumpen på Lincoln Navigator er bak motoren fan. Den sitter tett sikrer forankring mellom vannpumpe og motorblokk.
5

Fjern radiatorlokket og legge friske kjølevæske til radiatoren før det er nesten overfylte. Trykk på radiatoren før du åpner den, for å sørge for at det er kult. Vri hetten en full omdreining, gå bort, vent et minutt eller to og ta av lokket helt.
6

Start motoren på Lincoln Navigator med varmeapparatet satt til høy. La den gå i ca 15 minutter. Slå av motoren og kontroller vannpumpe, pakning segl, radiator og slanger for lekkasjer en gang til. Hvis det er fortsatt ingen tegn til lekkasje, er det mest sannsynlig et internt kjølesystem lekkasje, og du bør ta Lincoln Navigator til et kjølesystem spesialist for videre diagnostikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69178.html

Previous:
Next:

kjølesystemer