Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Koble Elektriske tilkoblinger til en Radiator Fan

Radiator reparasjoner noen ganger innebære å fjerne radiator. I slike tilfeller er det ofte lettere å hekte av elektriske ledninger til viften og la den koblet til radiatoren. De to kan skilles etter å komme ut fra under panseret hvis radiator fan må fjernes for reparasjon. Ledninger til viften er koblet sammen med et klipp-sikret plugg. Ta ut pluggen for å frigjøre de elektriske forbindelser. Du trenger
Skiftenøkkel
Spårskruvmejsel
Vis flere instruksjoner
en

Parkere bilen og gi tilstrekkelig kjøling tid slik at du trygt kan berøre metalldelene under panseret. Dette kan ta mer enn en time hvis bilen har kjørt i en lang periode.
2

Koble fra minuspolen ved å løsne terminalen bolt på den sorte ledningen klemmen på terminal merket med en minus signere. Trekk kabelen fra terminalen slik at det ikke kommer i kontakt uhell det.
3

Finn det elektriske anlegget plug-kontakten på radiator fan. Pluggen er typisk montert på den nedre ende passasjer side, men kan være forbundet på midten av viften navet.
4.

Kontroller kontaktstiften for et klips som strekker seg fra den mannlige ende av kjernen til hunnkoplingen, som er festet på viften dekslet. Ikke alle kontakt plugger har slike klipp. Løft klippet før du trekker de mannlige og kvinnelige plug hus fra hverandre, hvis pluggen er utstyrt med det. Bruk blad av en flat skrutrekker til å løfte klippet hvis du ikke klarer å trekke den opp med en finger. Pluggen bærer alle elektriske forbindelser til viften. Når den er koblet fra, er viften strøm frakoblet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69436.html

Previous:
Next:

kjølesystemer