Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte kjølevæskebeholderen i en VW Beetle

Mens erstatte en motor eller radiator i Beetle, eller mens du søker etter unnvikende kjølemiddelsjekk, må du kanskje bytte ut kjølevæskebeholderen. Kjølevæsken utvidelse tank, som det kalles i Beetle, er ganske enkelt å erstatte med den rette kunnskapen. Her er hvordan du bytter kjølevæsken utvidelse tank på bobla din raskt og enkelt. Du trenger
Liten klemme
Shop fille
Sealed container
Kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

slå av motoren og la den avkjøles i minst en time før du fortsetter. Dette gjør utvidet kjølevæske strømmer tilbake til radiatoren, slik at du ikke mister noe mer kjølevæske enn nødvendig. Koble den negative batterikabelen som en forholdsregel.
2

Klem kjølevæske ekspansjonsledningen til radiatoren for å hindre tilbake-flow og fjern slangen. Har en butikk fille hendig å fange søl.
3

Løsne ekspansjonstanken ut av rommet sitt og tøm brukt kjølevæske i en beholder som har et tettsittende lokk for å forsegle beholderen. Kast denne kjølevæske umiddelbart som det svært giftige.
4

Sett den nye kjølevæske ekspansjonstanken i posisjon og krok opp linjen fra radiatoren. Når den nye tanken er på plass, fjerne klemmen på slangen.
5

Åpne lokket på ekspansjonstanken og fyll den til den kalde streken med ferdigblandet kjølevæske. Erstatte den negative batterikabelen.
6

Start motoren og se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69212.html

Previous:
Next:

kjølesystemer