Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre Termostat på en '99 Intrigue

En av de mest oversett systemer i en bil er kjølesystemet. Vi er vant til å skifte olje hver 3000 miles, men sjelden er radiatoren skylles ut. Slam kan bygge opp i kjølesystemet og samle rundt den mekaniske termostaten. Dette kan igjen føre til at termostaten til å mislykkes og store motoren problemer å følge. Hvis du har forsømt kjølesystemet i 1999 Oldsmobile Intrigue, er det på tide å skifte termostat. Du trenger:
1999 Intrigue termostat
RTV silikon pakning maker
Nut driver
Skiftenøkkel
plast skrape
Shop håndklær
Vis flere instruksjoner

en

Ta radiator slangen av termostaten ved å løsne mutteren som holder bandet klemmen rundt slangen. Med slangen løsnet, trekker radiator slangen av dekselet til termostaten.
2

Løsne dekselet ved å fjerne skruene som holder den på toppen av motoren med en skiftenøkkel. Ta av dekselet på motoren.
3

Trekk termostaten ut av motoren og kast den. Skrap det gamle papir pakning av motoren med en liten skrape. For å unngå å få noen pakning i motoren, plugge hullet at termostaten var i med en klut. Når pakningen har blitt skrapt av motoren, ta butikken håndkle fra hullet.
4

Plasser en ny termostat inn i motoren med riktig side opp. (Termostaten vil være stemplet med ordet "opp" eller "top" -. Dette formål bør stikke ut av motoren)
5

Place RTV silikon pakning maker på anleggsflaten av motoren . (På grunn av Intrigue alder, er bruken av RTV silikon pakning maker foretrekke fremfor et papir pakning for å hindre lekkasjer på grunn av feil i de kontaktflatene på motoren og dekselet til termostaten.)
6

Bolt dekselet tilbake på plass ved hjelp av de originale boltene som ble fjernet. (The RTV silikon pakning maker vil presse ut;. Dette er normalt) Plasser radiator slangen tilbake på dekselet og skru den på plass

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69450.html

Previous:
Next:

kjølesystemer