Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en termostat i en Oldsmobile

Du kan ta din Oldsmobile til en forhandler eller et verksted til å ha en ødelagt termostat reparert og betale en times avgift for en ti-minutters jobb, eller du kan få hendene skitne og gjøre det selv. Endre termostat på en Oldsmobile kan være et godt utgangspunkt for å lære hvordan å fullføre grunnleggende reparasjoner på et kjøretøy. Termostater er enkle å nå og trenger ikke koste mye å reparere. Du trenger
Termostat
PVC pakning maker
Radiator væske
Skiftenøkkel
Scraper
Papir håndkle
Liten børste
Vis flere instruksjoner

en

Fjern skruene som holder dekselet til termostaten til Oldsmobile inntak manifold. Plassere termostaten dekselet ved å lokalisere den slange som er koblet til toppen av radiatoren. Spore radiator slangen fra radiatoren til et punkt der den kobles til motoren. Den delen som den kobles til er dekselet til termostaten.
2

Løft termostatdekselet av manifold og sett det til side. Løft termostaten ut av hullet sitt, det er ikke boltet på plass. Den gamle termostaten kan kastes.
3

Legg tørkepapir inn i hullet der termostaten satt. Dette vil hindre pakningsrester kommer inn i motoren mens du skrape den gamle pakningen av. Skrap den gamle pakningen unna med en liten skrape eller flatt skrujern. Fjern eventuelle gammelt materiale fra manifolden med en børste. Kast papirhåndkle.
4

Plasser den nye termostaten inn i hullet i Oldsmobile manifold. Plasser en liten perle av PVC-pakning maker på undersiden av den innsugningsmanifolden. Tillat den PVC til firmaet opp i ti minutter. Sett på dekselet på manifold og skru den tilbake på plass.
5

Fjern lokket fra radiatoren og erstatte væske som kan ha tømt ut under reparasjonen. Når fylt, erstatte radiator lokket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69431.html

Previous:
Next:

kjølesystemer