Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hva er Green Car Fluid?

Frostvæske er en grønn væske som brukes i bilindustrien kjølesystemer å endre de termiske egenskapene til vann i systemet. Grønt fargestoff er lagt til identifisere konvensjonell frostvæske, mens nyere forlenget levetid frostvæske er farget oransje. Typer

Konvensjonell frostvæske inneholder uorganiske rust hemmere for å beskytte kjølesystemet. Forlenget levetid frostvæske er det samme som vanlig frostvæske, bortsett fra rust hemmere er organisk og varer lenger.
Fordeler

Frostvæske øker kokepunktet for vann i kjølesystemet og senker frysepunktet. Rust hemmere i frostvæske beskytte kjølesystemet mot korrosjon.
Kompatibilitet

rust hemmere i konvensjonell og forlenget levetid frostvæske ikke fungerer godt sammen. For best ytelse, skyll kjølesystemet av den gamle frostvæske i stedet mix de to.
Farer

Etylenglykol er den aktive ingrediensen i frostvæske og er ekstremt giftig. Svelging kan føre til død innen 24 timer. Overlevende av frostvæske forgiftning kan oppleve nyresvikt i flere uker.
Prevention

Frostvæske lekkasjer kan oppstå som bilen aldre. Det vanligste problemet er briste vannslanger som kan unngås ved å bytte slanger før de bryter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69415.html

Previous:
Next:

kjølesystemer