Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

For å skifte en termostat på en Dodge Stratus

Prosessen for å endre en ødelagt termostat på en Dodge Stratus avhenger av modell av motoren din Stratus har. Doge Stratus er utstyrt med enten en firesylindret motor eller en seks-sylindret motor. Hvis du eier en firesylindret motor, monterer termostat i den tradisjonelle plasseringen på toppen av inntak manifold. Hvis du eier en seks-sylindret motor, monterer termostat på den nedre halvdelen av motorblokken. Den firesylindrede motoren er lettere å endre fordi det er lettere å få til, og du trenger ikke å tømme radiator. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Termostat
Termostat pakning eller termostat O-ring
Front end ramper
Drensvannsoppsamler
Vis flere instruksjoner
firesylindrede motorer
en

Finn stedet der den øvre radiator slangen kobles til inntaket manifold av motoren ved å trekke det fra radiatoren til termostat inntak bolig boltet til inntaket.
2

Fjern radiator slangen fra termostaten inntak bolig ved å løsne bandet klemmen som holder det på plass. Med klemmen løsnet, trekker slangen av huset.
3

Fjern de to boltene som fester huset til inntak manifold og løft enheten av inntaket.

4

Løft termostaten ut av inntak manifold og plassere den nye termostaten inn i hullet. Slutten av termostat med pinnen som stikker ut fra den stikker ut av inntak manifold.
5

Løft termostat inntak bolig pakning av inntaket manifold og plassere den nye på inntaket manifold.

6

Plasser termostaten inntak boliger på inntaket manifold og skru den på plass. Koble til slangen ved å bruke bandet klemmen.
Sekssylindrede motorer
7

Drive Dodge på et sett med front-end ramper og sikker parkeringsplass pause. Gi tilstrekkelig tid til radiatoren væske til å kjøle seg ned. Tretti minutter er vanligvis tilstrekkelig.
8

Løsne petcock på nedre høyre side av radiatoren og tøm alt av radiator væske inn i et avløp pan. Lukk petcock gang drenert.
9

Trace nedre radiatorslange til stedet der slangen kobles til motorblokken. Metallkabinettet slangen kobles til er nedre termostat uttaket. Fjern slangen fra uttaket ved å løsne bandet klemmen og deretter ved å trekke slangen ut av stikkontakten. Vær forsiktig - litt væske vil renne fra slangen
10

Fjern de to boltene som fester termostaten uttaket til motorblokk og trekk termostat uttak av blokk
.. 11

Kast O-ringen i nedre kant av termostat stikkontakten og plassere en ny en inn i stikkontakten.
12

Trekk termostaten ut av motorblokken og erstatte den med en ny en. Enden med pin stikker ut fra den stikker ut av motorblokken.
13

Plasser termostaten uttaket på motorblokk og sikre det på plass. Sett på nedre radiatorslange med bandet klemmen.
14

Åpne radiator lokket ligger på toppen av radiatoren og fylle radiator med væsken tidligere drenert fra systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69629.html

Previous:
Next:

kjølesystemer