Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik fjerner en Dodge Intrepid Radiator

Radiatoren installert i en Dodge Intrepid er en kjølende fartøyet for kjølevæske som sirkulerer gjennom motoren. På grunn av sin plassering i fronten av bilen, ' det er utsatt for støt og andre skader fra ulykker. Hvis radiatoren blir skadet eller korroderer fra innsiden og ut, da den vant ' t være i stand til å skikkelig gjøre jobben sin, og Intrepid bli overopphetet. For å løse problemet, må du fjerne radiatoren for å få det reparert eller å erstatte den med en ny. Du trenger
dreneringspannen
Tenger
Flat-skrutrekker
3/8-inch skralle og socket sett
Jack
Jack står
Fastnøkkel sett
Vis flere instruksjoner
en

La motoren kjøle seg ned i minst tre timer eller til du kan holde din nakne håndflaten på radiator cap uten å føle varme. Sett en dreneringspanne under radiatoren. Åpne petcock på bunnen av radiatoren og tapp ut kjølevæsken i pannen.
2

Fjern den øvre radiator slangen klemmen fra den øvre radiator slangen ved hjelp av tang eller flat skrutrekker hvis Intrepid ' s opprinnelige-utstyr klemme har blitt erstattet. Skru fra hverandre radiator paneler fra radiatoren ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Trekk radiator fan tilkobling for hånd og skru ut radiator vifte med skralle. Fjern viften fra området.
3

Løft opp fronten på Intrepid hjelp av jack. Plasser en jack stå på hver side av chassiset, under rammen skinner, senk deretter bilen på tribunen. Fjern slangeklemme på nedre radiatorslange ved hjelp av tang eller flat skrutrekker. Unbolt de nedre kondensator bolter fra kondensatoren med 3/8-inch skralle og socket og en fastnøkkel. Senk bilen av bukker med jekken.
4

unbolt den øvre radiator og kondensator bolter, med skralle og en skiftenøkkel. Trekk kondensatoren vekk fra radiatoren. Vinkle toppen av radiatoren mot brannmur og motor, og løft det opp og bort fra bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69628.html

Previous:
Next:

kjølesystemer