Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en Durango Termostat

The Dodge Durango er en full-sized SUV i stand til ikke bare å hale mange mennesker, men også av tauing trailere, båter og bobiler. Dette er på grunn av den betydelige Durango motorstørrelse. Hvis du planlegger å bruke din Dodge Durango til sine fulle evner du trenger for å sørge for at motoren går i topp stand. Den ekstra vekten av tauing kan føre til at motoren gå varm, og hvis termostaten ikke fungerer som den skal, kan du skade motoren din, koster tusenvis å fikse. Når termostaten svikter, sørg for å erstatte den før du gjør noen tunge hale. Du trenger
PVC pakning maker
Dodge Durango termostat
Skiftenøkkel
Scraper
Shop håndkle
Trykkluft
Vis flere instruksjoner

1

Finn termostat dekselet ved først å finne radiator slangen som går fra toppen av radiatoren. Den andre enden av slangen som er forbundet med termostaten dekselet.
2

Fjern dekselet som holder termostaten i innsugningsrøret med en skiftenøkkel. Det er to bolter som holder dekselet på plass. Når fjernet, sett dem til side fordi de vil bli gjenbrukt.
3

Trekk termostaten ut av inntak manifold av Durango og plugge igjen hullet med en klut for å hindre pakningsrester kommer inn i motoren.
4

Skrap den gamle pakningen ut av Durango inntak manifold med en skrape eller flatt skrujern. Når den gamle pakningen hadde blitt skrapet av, blåse av inntak manifold med komprimert luft til å fjerne biter av gamle pakningen. Fjern butikken håndkle fra hullet.
5

Place en perle av PVC pakning maker på maskinert flens som termostatdekselet bolter på. La PVC pakning maker til "hud", eller firmaet opp, for ti minutter.
6

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold av Dodge og skru termostaten dekke tilbake på manifold med originale bolter.
7

Start Durango og la den varmes opp. Kontroller deksel slik at ikke væsken lekker. Hvis det lekker væske du kan skru på dekselet for å stoppe lekkasjen. Hvis det ikke fungerer må du fjerne PVC pakning og gjøre den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69433.html

Previous:
Next:

kjølesystemer