Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan Sett Radiator på en 1997 GMC Safari Van

Radiatoren på en GMC Safari er utviklet for å kjøle motoren kjølevæske og girolje ved hjelp av en serie av aluminium finnene. I løpet av kjøring, og til en stein kan treffe radiatoren og skade den eller forårsake det ikke å kjøle effektivt. Også, kan korrosjon bygge opp fra normal slitasje, slik at radiatoren å miste effektivitet. I dette tilfellet er prosjektet bilen en 1997 GMC Safari, men prosessen er lik for andre biler også. Du trenger
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket satt
Flat skrutrekker
Replacement radiator
Replacement overføring kjøligere linje klipp
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles i tre til fem timer eller inntil du kan plassere hånden på toppen av motoren. Plasser et avløp pan under radiatoren og åpne opp petcock på bunnen for å tillate kjølevæsken renne ut av radiatoren.
2

unbolt luftfilteret med en flat skrutrekker og fjern den øvre fan liksvøpet bruke 3/8-inch skralle og socket så legg det til side. Koble fra øvre og nedre radiator slanger som bruker flat skrutrekker og dra dem ut av radiatoren å la dem renne ned i pannen.
3

Løsne overføring kjøligere linjer ved hjelp av en flat skrutrekker å sprette ut klippet. Trekk deretter klippet og kast den. Unbolt den øvre radiator monterer bruke skralle og løft radiatoren ut av motorrommet.
4

Place utskifting radiator i motorrommet og skru den på plass ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Koble til radiator slanger med flat skrutrekker.
5

Installer erstatning festes på overføringslinjer og skyv dem inn i radiator til du kan høre dem klippet på plass. Installere den øvre fan liksvøpet og inntak slangen med flat skrutrekker og skralle.
6

Fyll radiator med ferdig fortynnet kjølevæske. Start deretter motoren og drei klima kontroller til full varme omgivelser. I 15 minutter, slå av bilen og la den avkjøles i en time. Deretter legger mer kjølevæske etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69421.html

Previous:
Next:

kjølesystemer