Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan erstatte en radiator i en Plymouth Neon

Over tid, kan bilens radiator korrodere og slites ut, forårsaker lekkasjer og overoppheting. Hvis du har en Plymouth Neon, erstatte radiator er en ganske vanskelig prosjekt fordi du må fjerne flere motordeler. Men hvis du har mekanisk vet hvordan, kan det være lurt å takle jobben og spare litt penger. Her er hvordan du bytter radiator i den populære 2001 Plymouth Neon. Du trenger
Resealable container
Replacement radiator
Wrench
Frostvæske
Destillert vann
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen. Løsne belastning på bunnen av radiatoren og la motoren kjølevæske renne inn i en forseglet beholder.
2

Fjern den øvre radiator slangen og koble den elektriske kontakten på viftemotor. Ta av radiator fan forsamlingen. Hvis Neon er utstyrt med automatgir, koble den automatiske girkassen slanger og cap dem sikkert. Fjern den nedre radiatorslange.
3

Ta av klimaanlegget kondensator skruer, hvis Neon er utstyrt med et klimaanlegg. Vipp kondensator fremover.
4

Løft radiator forsiktig ut av motorrommet. Hvis Neon har air condition, fest klimaanlegget kondensator til den nye radiatoren.
5

Seat den nye radiatoren i monteringshullene og stram brakettskruene henhold til spesifikasjonene med en skiftenøkkel. Sett i den nedre radiator slangen og sett slangeklemme for å unngå interferens med andre motordeler. Hvis Neon har automatgir, installerer de kjøligere linjer.
6

Installer radiator vifte og koble viftemotoren kontakten. Monter den øvre radiator slangen og posisjon klemmen slik at den ikke forstyrrer hette eller motoren.
7

Fyll radiatoren med en blanding av halvparten frostvæske og en halv destillert vann. Start bilen og la den kjøre til motoren varmes opp. Sjekk væskenivået og legge mer væske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69201.html

Previous:
Next:

kjølesystemer