Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan endre termostat i en 1999 Eclipse GS

The 1999 Eclipse GS bruker en termostat for å kontrollere kjølevæskestrømmen inn og ut av motoren, ligner på en dørvakt på en nattklubb. Når termostaten går ut, kan det enten kjølevæskestrømmen for mye, noe som aldri lar det kjøle seg ned i radiatoren, eller det slår lukket og aldri lar kjølevæske inn i motoren. Uansett kan det resultere i en overopphetet motor, noe som gjør termostat utskifting er nødvendig. Du trenger:
Drensvannsoppsamler
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement termostat
Replacement O-ring
50/50 ferdig fortynnet kjølevæske
Vis flere instruksjoner
en

Vent til motoren avkjøles helt, minst fire til seks timer. Plasser en renne pannen under kanten av motoren. Lokaliser termostathuset, er som på forsiden av motoren og er koplet til en nedover rettet radiator slangen. Unbolt dette huset fra motoren ved bruk av skralle.
2

Trekk termostaten ut av motoren, og bemerker hvor det er plassert i huset. Kast den gamle termostaten. Installere den nye O-ringen på erstatning termostat deretter installere den nye termostaten inn i huset i samme retning som den opprinnelige termostat.
3

Place termostathuset på termostat og bolt det på plass med 3/8-inch skralle og socket. Åpne radiator cap. Fyll radiatoren med en 50/50 blanding av vann og frostvæske før radiatoren er toppet.
4

Start bilen og slå ovnen styrer til "høy" posisjon så la bilen løpe i 10 minutter. Slå av bilen og la den sitte i minst en time. Åpne radiatorlokket igjen og toppen av radiator med noen ekstra kjølevæske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69527.html

Previous:
Next:

kjølesystemer