Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en radiator i en 1995 SC2 Saturn

Radiator feil er et vanlig problem som biler blir eldre. Radiatoren i 1995 Saturn SC2 er en grei erstatning, men du må gjøre noe arbeid under bilen, som radiatoren ikke er montert helt ovenfra, som det er i mange biler. Forventer å bruke rundt en time å utføre swap. Du trenger minst sju liter kjølevæske å fylle systemet. Kjøpe to liter pre-mix eller én gallon av frostvæske. Du trenger: Side 7 qt. drainpanSocket wrenchSocket sett, metricPliersWrench sett, metrisk (for modeller med automatgir) Jack2 bukker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne lokket på kjølevæske tank. Plasser en dreneringspanne under radiatoren og ta ut kontakten på bunnen for å tømme kjølevann.
2

skru fra hverandre luftfilteret og flytte den ut av veien. Det er i sentrum av motorrommet, ved den fremre kant. Du må kanskje koble luftslangen fra det å få plass.
3

Koble den øvre radiator slangen. Klem tappene på klemmen med en tang for å løsne den. Hvis modellen har automatgir, må du bruke en fastnøkkel til å fjerne den øvre girolje linje fra radiatoren.
4

skru fra hverandre kjøleviften forsamlingen fra radiatoren og koble nedre radiatorslange .
5

Løft fronten på bilen, og støtte den på et par bukker. De løftepunkter er like bak forhjulene, der kroppen panel er festet til understellet. Unbolt og fjern splash skjold under radiatoren.
6

Koble lavere oljekjøler linje hvis bilen har automatgir. Fjern de to boltene som fester kondensator braketten til radiator. Suspendere kondensatoren ut av veien med et stykke wire.
7

Fjern mutterne og braketter som holder toppen av radiatoren på plass. Fjern radiator fra kjøretøyet. Installer en ny radiator følge i motsatt rekkefølge.
8

Fyll kjølevæske tank til den kalde linje. Kjør motoren med lokket av for å lufte systemet. Fyll kjølevæske om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69625.html

Previous:
Next:

kjølesystemer