Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan du bytter termostat på en 1998 Dodge Stratus 2.5L

Termostaten på en 1998 Dodge Stratus med en 2.5L V6 motor fungerer som en gateway mellom radiator og motor. Det kan åpnes og lukkes i samsvar med temperaturen av kjølemiddelet, noe som gjør at bilen aldri vil bli overopphetet. Når termostaten svikter, stikker den enten åpen eller lukket, enten som kan føre til overoppheting. For å løse problemet, må du bytte termostat. Du trenger:
dreneringspannen
Tenger
3/8-inch skralle og socket sett
Replacement termostat
Replacement termostat pakning
50-50 ferdig fortynnet kjølevæske
pakning skrape
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles, minst 4 timer fra siste gang det ble drevet. Plasser et avløp fat under støtfangeren foran, rett under radiatoren. Åpne petcock og renne omtrent en gallon av kjølevæske fra radiatoren, og lukk petcock.
2

Koble fra radiator slangen til termostaten, som ligger ved siden av den positive innlegg på batteriet, ved hjelp av tang. Unbolt termostathuset fra motorblokken ved hjelp av en 3/8-inch skralle og socket, trekk deretter bolig og termostaten ut av blokken. Kast termostaten.
3

Rengjør monteringsflatene på termostathuset med en pakning skrape. Installer en ny termostat pakning og termostat i huset, slik at den lille blø hullet peker opp i huset. Bruk skralle å installere bolig, deretter koble til radiator slangen ved hjelp av tang.
4

Fyll radiatoren med 50-50 ferdig fortynnet kjølevæske. Slå varmeren kontrollene til høy, og så starte Stratus og la den gå i 15 - 20 minutter. Slå av bilen, la den sitte i en time, deretter legge noen ekstra kjølevæske trengs til radiatoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69626.html

Previous:
Next:

kjølesystemer