Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan sjekke for Cooling System Lekkasjer i en Mitsubishi Eclipse

Kjølesystemet er avgjørende for Mitsubishi Eclipse drift og det er nødvendig å se etter lekkasjer for å holde den i gang ordentlig. Hvis du tar en lekkasje i de tidlige stadier før den gjør alvorlig skade, kan det spare deg for mye hodepine og bilmekaniker reparasjon regninger. For å utføre denne oppgaven krever ingen inngående mekanisk kunnskap. Du trenger
lommelykt
Kjølevæske
Hansker
langermet skjorte
Vis flere instruksjoner
en

Flytt Mitsubishi Eclipse fra sin vanlige parkeringsplass og sjekke området under for noen lekket kjølevæske. Fordi kjølevæsken er vanligvis blå, oransje, rødt eller grønt, bør du ha noen problemer med å se noen lekkasje på bakken. Men selv om du ikke ser noen lekket kjølevæske, betyr det ikke at du ikke har en lekkasje.
2

Åpne panseret og undersøke vannpumpen og sitter tett for noen eventuell lekkasje. Vannpumpen er klemt mellom radiatoren og motorblokken. Pakningen tetning er det som fester og tetter vannpumpen til blokken ved. Sjekk om det er fersk kjølevæske, misfarging eller korrosjon rundt disse områdene.
3

Ta en lommelykt og sjekk radiator for lekkasjer. Skanne undersiden av radiator, som rock og veien rusk kan skade dette området under normal drift av Mitsubishi Eclipse. Igjen, se etter eventuelle fersk kjølevæske, korrosjon eller misfarging, som er sikre tegn på lekkasje.
4

Kontroller slangene som kobler radiator til motoren og motoren til varmeapparatet kjernen. Siden disse slangene er gummi kompositt, de er utsatt for svulmende, sprekker og splitting. Sjekk de stedene hvor hver slange kobles til kjølesystemet, ettersom disse forbindelsene kan løsne på grunn av motorens vibrasjoner.
5

Vri radiatorlokket en hel omdreining, skritt tilbake, vent noen minutter og deretter helt fjern radiatorlokket. Vær ekstremt forsiktig åpning radiatoren, da det kan bryte ut og brenne noen i området på grunn av innvendig trykk. Kontroller at radiatoren er kjølig å ta før du forsøker å fjerne hetten.
6

Fyll radiatoren med ny kjølevæske, start motoren og slå varmeren innstillingen til høy. La Mitsubishi Eclipse til å kjøre i ca 15 minutter.
7

Slå av motoren og sjekke slanger, vannpumpe, pakning segl og radiator igjen for lekkasjer. Hvis du fremdeles ikke finner lekkasjen, ta bilen til et kjølesystem spesialist for å teste for en intern lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69181.html

Previous:
Next:

kjølesystemer