Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hvordan bruke Black Pepper Seal en toppakning

A toppakning lekkasje kan være alvorlige og tidkrevende og dyrt å reparere skikkelig. Noen ganger er det bare ikke praktisk å fikse en liten toppakning lekkasje umiddelbart, slik at du trenger å midlertidig stoppe lekkasjen før det kan bli permanent reparert. Det er der en bit av bakken sort pepper kan komme godt med. Du trenger
Kan av bakken sort pepper
spiseskje
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens panser. Vent til motoren avkjøles og fjern radiatorlokket. Det er noen ganger nødvendig å trykke ned lokket for å slå og fjerne det.
2

Sett to spiseskjeer av bakken sort pepper inn i kjølevæsken i radiatoren. Sett radiator hetten og lukk panseret.
3

Start motoren og kjøre bilen sakte i en halv time. Kjør på overflaten gatene, ikke motorvei. Ideen er å gi pepper til å flyte gjennom systemet, og for å samle på lekkasjer, eventuelt koble dem og stoppe dem.
4

Parkere bilen og se etter lekkasjer. La bilen til å sitte i en halv time og inspisere området under bilen for noen tegn til lekkasjer. Hvis bilen er fortsatt lekker, legge til to spiseskjeer av bakken sort pepper til radiatoren og kjøre bilen i en halv time i moderat tempo.
5

Parker bilen og sjekke det igjen for lekkasjer . Hvis lekkasje vedvarer de kan være for alvorlig til å bli kurert av bakken sort pepper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69370.html

Previous:
Next:

kjølesystemer