Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer du et varmeapparat kjerne i en '93 F-350

den varme kjernen og viftemotor arbeide sammen for å varme hyttefeltet av F-350 i vintermånedene. Mye som radiator, sirkulerer den varme kjernen varm kjølevæske gjennom den ved hjelp av innløp og utløp rør. Skade på varmeren kjernen skjer oftest fra en av sine rør som har en tett eller begrenset åpning. Når kjølevæsken ikke klarer å sirkulere skikkelig gjennom varmeren kjernen, bygger trykket kontinuerlig innenfor det som fører til sprekker. Tegn på en skadet varmeapparat kjerne er ingen varme, kjølevæske på passasjersiden gulvareal eller en kjølevæske lekkasje nær sentrum, under lastebilen. Installere en ny varmekilde kjernen i din 93 F-350 bør ta 40 minutter å gjøre, og kan gjøres hjemme. Du trenger
Kjølevæske dreneringspannen
Stikknøkkel satt
Saks
Empty 1-gallon melk jug
Tenger
1/4-inch-drive momentnøkkel
Kjølevæske
to tomme kjølevæske flasker
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på F-350 og fjern radiatorlokket. Plasser en kjølevæske renne pannen under radiatoren på tappekranen side. Åpne tappekranen på radiatoren og la kjølevæsken renne for nøyaktig to minutter, og deretter lukke tappekranen sikkert.
2

Løsne klippet boltene på den varme kjernen slanger på venstre side av brannmuren med en pipenøkkel. Skyv klemmene tilbake på sine individuelle slanger og deretter bruke en saks til å kutte toppen av en tom 1-gallon melk jug. Plasser mugge ned og inn i motorrommet under både av den varme kjernen slangene. Så, ett om gangen, trekk hver slange av sine varmeapparat kjerne rør og plasser slangene inn i det tomme melk jug.
3

Åpne passasjer-side døren og senk hanskerommet. Fjern knappenålen på venstre side av hanskerommet ved å klemme det sammen med en tang og samtidig presser det gjennom sin montering hullet. Så bare løfte hanskerommet av sporet sitt og sett den til side av arbeidsområdet.
4

Fjern boltene fra det svarte plastdekselet på høyre side rett bak hanskerommet montering området. Dette er den varme kjernen dekselet. Det bør være syv totalt bolter mellom toppen, bunnen og sidene av dekselet. Med sine bolter fjernet, ta av dekselet varmeren kjernen og senk den fra under dashbordet.
5

Fjern varmeren kjernen fra huset ved å dra den mot deg litt og deretter forsiktig senke den fra under dashbordet også.
6

Monter varmeren kjernen ved å reversere følge fremgangsmåten nøyaktig. Stram den varme kjernen slanger med en 1/4-inch-drive momentnøkkel stilt inn på 18 tommers-lbs. og deretter skikkelig fylle opp radiatoren med fersk kjølevæske.
7

Hell noen kjølevæske samlet i melken jug direkte inn i kjølevæsken renne pannen. Fyll to tomme kjølevæske flasker jevnt med avløpet pannen sin kjølevæske deretter ta flaskene til nærmeste miljøstasjon for å kvitte seg med dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69604.html

Previous:
Next:

kjølesystemer