Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Hjem Rettsmidler For Slik Renhet en Tette Car Radiator

Radiatoren er en integrert del av bilens motor. Radiatorer hindre bilen fra overoppheting ved å fjerne varme fra det varme vannet som reiser gjennom kjølesystemet. Når en bil sitter uvirksom i lange perioder av gangen, eller væsken blir aldri endret, kan sediment og rust bygge opp inni radiatoren din. Dette vil føre til at radiatoren å bli tett, og det vil fungere langt mindre effektivt. Det er en god ide å rense en tett radiator så snart du kjenner igjen problemet. Heldigvis er det en jobb som kan gjøres ganske enkelt hjemme. Instruksjoner
en

Fjern radiatorlokket fra toppen og tøm ut vannet fra radiatoren din ved også å fjerne hetten fra bunnen av radiatoren.
2

Watch å se hvis vannet som renner er rent eller skittent. Ta av radiator slangen og inspisere den for eventuelle skader. Hvis den er sprukket eller slitt, må du kjøpe en ny.
3

Plasser en hageslange inn i toppen av radiatoren og la vannet renne gjennom i flere minutter. Målet ditt er for vannet å kjøre klart ut i bunnen av radiatoren.
4

Sett slangen inn det nedre hullet på radiatoren å utføre et omvendt flush. Sediment kan bygge opp på motorens kjølesystem jakke og må fjernes.
5

Koble eller skifte slange og erstatte den nederste cap. Fyll kjølevæske til radiatoren og la motoren gå i noen minutter for å se etter lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69588.html

Previous:
Next:

kjølesystemer