Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kjølesystemer >> Content

Slik installerer en termostat i en BMW

Termostaten av din BMW er en viktig del av bilens kjølesystem. En defekt eller skadet termostat kan føre til at motoren overopphetes, noe som skaper ytterligere problemer hvis ikke tatt hånd om umiddelbart. Installere termostaten i en BMW er ikke vanskelig og kan gjøres på kort tid og er veldig billig i forhold til kostnadene for skader som er opprettet ved ikke å ta seg av problemet med en gang. Du trenger:
dreneringspannen
Tenger
Gamle kjølevæske container
Black markør
Metric pipenøkkel
skrutrekker
Emery klut
pakning segl
Kjølevæske

Vis flere instruksjoner
en

Place et avløp pan under radiatoren tappepluggen av din BMW og deretter ta hetten av radiatoren. Snu radiatoren tappepluggen med en tang og la kjølevæsken renne ut helt. Når radiatoren er helt utladet, slår pluggen og slå av kjølevæske avløp. Bruke en gammel kjølevæske beholder og hell kassert kjølemiddel i beholderen. Bruk en markør for å merke den gamle container som "brukt" kjølevæske.
2

Finn kjølevæske pluggen på baksiden av BMW-motoren, i nærheten av oljepluggen. Plasser renne pannen under denne pluggen og bruke en beregning pipenøkkel til å angre pluggen og la kjølevæsken renne ut av motoren. Når kjølevæsken er helt tom, skru pluggen og skru av lokket på kjelen. Hell forkastet kjølevæske inn din brukte kjølevæske beholderen.
3

Identifiser dynamo kjøling duct, som ligger på forsiden av motoren som går fra dynamo til radiatoren. Dette røret vil gli av uten noen festeanordninger eller klipp. Fjern røret og sette den ut til siden. Finn de seks skruene som var under røret, holder et likklede på plass.
4

Løsne de seks skruene som holder likkledet med en beregning pipenøkkel. Finn de to slangeklemmer som er knyttet til termostathuset og løsne dem med en skrutrekker. Fjern slanger og finn kjølevifte under slangene, og fjerne boltene til viften med en mm pipenøkkel. Hold viften mens du tar ut boltene for å holde den fra å falle. Når boltene er løse, setter kjøleviften til side.
5

Løsne boltene som holder termostathuset på plass med en mm pipenøkkel og fjerne huset. Undersøke termostaten og legg merke til plasseringen av pilen på termostaten. Ta termostaten ut av huset og bruke et stykke Emery klut til å rengjøre området rundt forsiden av huset for å vaske av eventuelle gjenværende pakningsrester eller rusk.
6

Plasser en perle av pakning segl rundt ansiktet av termostathuset og posisjon den nye termostaten i huset med pilen pekt i samme retning som den du fjernet. Fest termostathuset med bolter og fest kjølevifte. Sett slangene tilbake over termostathuset og stram klemmene med en skrutrekker.
7

Plasser liksvøpet dekselet over viften og fest den med skruer og en pipenøkkel. Skyv dynamo kjøling duct tube tilbake på plass og fyll på radiator med kjølevæske. Når radiatoren er full, settes hetten tilbake på radiatoren og start BMW motor. La motoren varme opp i ca fem minutter for å bekrefte at termostaten fungerer som den skal, og deretter slå av motoren.
8

Kast den brukte kjølevæske ved å ta det med til nærmeste gjenvinningsstasjon eller automotive gjenbruksstasjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/engine-cooling-systems/69296.html

Previous:
Next:

kjølesystemer